Zehra_sahin nurevsan66 Büyüklerin ismini kesinlikle koymayın eşimde babalarımızın ismini koymak istedi erkek olursa (daha belli değil cinsiyetimiz ama ben erkek hissediyorum :) ) Eğer büyüklerin ismi ya da tanıdık birisinin ismini koyulursa doğan bebekde ismi koyulan kişiyle aynı kaderi yaşıyor aynı dönüm noktalarında benzer olaylar yaşıyorlar bilginiz olsun bunu çok araştırdım bence büyüklerin ismi koyulmamalı
nurevsan66 Zehra_sahin bende aynı şeyi düşünüyorum iki oğlum var ikisine de koymadım buna da koymayı düşünmüyorum bir sürü isim var hep aynı isimlere gerek yok bence
kevseracer ayseyl9 hayırlısı olsun inşallah benim de eşim cok istedi ama etraftan etkilendi bende gönlü olsun diye ata koyacaktım ikinci isim olarak ben istemiyordum ikinci isim eşimde istemiyordu tek isimde kaldım sonra zor ya gönül yapmak hele ki
ayseyl9 kevseracer valla adı ne olursa olsun sağlıkla doğsun büyüsün bizde de herkes koymayı güzel değil falan dedi de biz kimseyi dinlemedik
Mom908 zelisizmmm Ben Çağan Alp, Rüzgar, Poyraz, Aybars, Barlas, Alp Tuna seçeneklerini düşündükten sonra 33 haftadayken Alp Cihangir ismine karar verdim.
sinemciim Mom908 Alphan Alptuğ Tuğkan bunlardan hangisi sizce kızlar beneğim 26 haftalık oldu hala isim seçemedik ya
slnmltm zelisizmmm kıvanç kutlu koyacağız bizde nasipse. Babasının adı mutlu onunla uyumlu olsun dedik. Kıvanç’ı da ben ekledim başına
rabia_25 h_drk1 16 haftalıkken özelde doktor erkek dedi tabi epey uğraştı göstermiyordu ama başka bi göz görsün yine dedi emin olmadı dün detaylıda kesinleşti
h_drk1 rabia_25 valla bana da özelde 13 haftalık ikili tarama testinde erkeğe benziyor dedi sonra 15 haftada devlette gittim oda Erkeğe benziyor dedi haftaya perinatolojiden sıra aldım gidecem değişmez herhalde cinsiyet tahminler tutuyorsa
h_drk1 rabia_25 vallaha bana net 18 haftada gel dediler kafam karıştı ya cinsiyet partisi bile yaptım 😰 iki doktor da erkek tahmin diyince