kevseracer ayseyl9 siz mi koydunuz bizde eşimle koyacaktık ama cok tepki aldık burayada yazmıştım kimse sıcak bakmadı yarın birgün kurumsal yerde çalışsa söylenmesi tuhaf kaçıyor
ayseyl9 kevseracer benle eşim koyduk askeriye de çalışsın sıkıntı yok 😅😅şaka bir yana yanına bir isim daha düşünüyoruz ama daha net belli değil Fatih Atabey gibi
snltgc Biz de yarın 22 haftalık olacağız ama daha karar veremedik. Arhan ve Cihangir şimdilik aklımızın bir köşesinde durduk dedik eşimle.
kevseracer ayseyl9 hayırlısı olsun inşallah benim de eşim cok istedi ama etraftan etkilendi bende gönlü olsun diye ata koyacaktım ikinci isim olarak ben istemiyordum ikinci isim eşimde istemiyordu tek isimde kaldım sonra zor ya gönül yapmak hele ki
zelis_6034 cicekligunler2332 bende aybars koymayi düsünüyorum ilk oglum ahmet ikinci alparslan 3 de aybars düşünüyorm
ekiminannesii zelisizmmm ilk oğlumun adı Ekim ikinci oğluma hamileyim. Karar vermedik hala 35 haftalığızzz. Erim ve Dünya arasında kararsızız 🙈
busrarencber Bizde Aybars düşünüyorduk Herkes aybars koyuyor gına geldi. Balamir olucak oğlumun adı 👶🏻
melek1126 Bende kararsız kalanlardanim yardım edin bir türlü netlestiremedik 35 haftalık hamileyim Asil Miraç Metehan