aysea1 230121_Mthn genelde kız solda erkek sagda olur derler büyüdükçe bütün göbegi kaplıyolar merak etme 😇
230121_Mthn Krnn1 benim bu hafta biraz hareketler azaldı diğer haftaya göre. Sizde de var mı böyle bir şey acaba?
Krnn1 230121_Mthn bendede bazen az bazen aşırı fazla bence normal ya ben çok kuruntu yapmamaya çalışıyorum
ferihaninbeyazgeceligi Benimki de hep sağda hatta sağ tarafım çatlak doldu.sol tarafta hiçbir şey yok😀
230121_Mthn ferihaninbeyazgeceligi 😂 benim ilk gebelikte çok çatlak var zaten. Bunda da artık nasıl olur bilmiyorum.
harika3838 230121_Mthn merhaba bende 22deyim ve bende hep sol tarafta hissediyorum, sanırım daha küçük oldukları için, büyüdükçe her yerde hissedeceğiz diye düşünüyorum 🥰💕
Yagmurcanan 230121_Mthn benimkide hep sağ tarafta 25 haftalık şuan. Ve sağ tarafa baskı yaptığı için böbrek genişlemesi yaşıyorum. O yüzden mecburi sol tarafta uyuyorum
230121_Mthn Yagmurcanan ben de sağ tarafa uyuyamıyorum. Önce korktum sağa yatmaya. Şimdi de yatınca rahat edemiyorum. Ağrı oluyor resmen
snur10 230121_Mthn benim 2. Gebeliğim bu en başındna beri solda hissediyorum doğum yapacağım neredeyse hala en çok solda sağda da hareketlenme var ama soldaki kadar değil normal bence
snur10 berenn34 2. Gebeliğim solda hissediyorum hep kız ama sağda yada solda olmasının cinsiyetle bir alakası yok bence çünkü 1. De hep sağdaydı😅
berenn34 snur10 demekki hurafe hepsi doğruluk payı yok kese yuvarlak olursa kız şekilli olursa erkek cart curt gerçekten yeni anneler tabi normal olarak merak edıyorz ama zaten hepsi %50 şansı var ya tutar ya tutmaz