230121_Mthn Kızlar aynı durumu yaşayan var mı? Solda hiçbir şy hissetmiyorum. Hep sağ tarafta hareket var.
temmuzonbir 230121_Mthn bazen bir süre sağda olur bazen bir süre solda olur normal yani 27 haftalığım her an her yerde hissediyorum şuan doğum pozisyonu alıyor kendisini zorla aşağıya doğru getirtiyor onu felaket hissediyorum mesela 😀
cicekkkkiz 230121_Mthn benimkide hep solda hareket ediyordu şimdi 25 haftayız her yerde hissediyorum 😅 ama yine de ağırlıklı olarak solda
snltgc 230121_Mthn 21+5teyim ben de bu bebeğimde sürekli sağ tarafta hareket hissediyorum. Kızımda da hep sol taraftaydı hareket. Normal diye düşünüyorum :)
230121_Mthn Sürekli sola yatmaya zorladığım için kendimi sol tarafım ağrıyor. Sağa uzanamıyorum artık
230121_Mthn temmuzonbir ya çok hareketliydi aslında bu hafta boğmacalı tetanoz aşısı oldum blki denk gldi bilmiyorum ama hareketler güçsüzleşti ve azaldı. Aynı gün
230121_Mthn cicekkkkiz sizde hep sola mı yatıyorsunuz? Ben artık ondan mı diyorum. Sola yatınca sağa mı kayıyor acaba rahat hareket etmek için🤷
temmuzonbir 230121_Mthn aşıdan kaynaklı değildir değişir o merak etme canım bende aşı oldum bir sorun olmadı
cicekkkkiz 230121_Mthn yok ben sağ sol karışık yatıyorum aslında onla alakalı değil sanırım ama benim bebeğim sol yerleşimlii
aysea1 230121_Mthn genelde kız solda erkek sagda olur derler büyüdükçe bütün göbegi kaplıyolar merak etme 😇
230121_Mthn Krnn1 benim bu hafta biraz hareketler azaldı diğer haftaya göre. Sizde de var mı böyle bir şey acaba?