rihemeftun marimary benim 20. Hafta çıktı başta baya dikkat ettim ama şu sıralar diyeti baya bi bozdum malesef 33. Haftadayız Banada diyet olarak 3 öğün 2 ara öğün verdi Karbonhidrat çok kısıtlı protein ağırlıklı Meyvenin yanında süt yoğurt olacak vs.
babyonn Ekmek olarak ne yiyorsunuz? Tam buğday ekmeği diye alıyoruz ama içinde beyaz un da karıştırıyorlar bazen ve en çok şekeri çıkaran şey ekmek bende
duo123 babyonn kepekli ekmek yiyorum . Marketten tam buğday ekmek almıştım ne yazık ki şekerimi çok yükseltti . Fırından alıyoruz . Daha iyi oluyor
ikizannesiasl duo123 bence bu listenizi chatgpt ye atın ve size liste çıkarsın doktor bu değerlerle size insülin verebilir o sorun değil ama hem bebeğiniz hem de sizin için bu kadar dalgalı düzensiz değerler iyi değil
ikizannesiasl duo123 ekmek , karbonhidrat , gluten , meyve yasak . Meyve en fazla günde bir tane o da belirli meyveler olacak. Karbonhidratı da protein ile tüketmelisiniz ki şekerinizi dengelesin
babyonn duo123 bende fırınlara güvenememiştim eşim diyordu alalım diye bi deneyeyim ben de kepek tam buğday bakalım fark edecek mi
duo123 ikizannesiasl ben diyete göre gidiyorum . Mesela bana ara öğünde bir porsiyon meyve , kuruyemiş ve süt/yoğurt/ kefir yazmıştı . Akşamdan önce . Ancak akşam açlığım hep yüksek çıktı . İki gündür kuruyemişi çıkardım ve açlığım düşmeye başladı . Öğlen kepekli ekmek yiyordum . Üç gün yemedim ve düştü . Bazı kısımları kendime göre ayarlıyorum
ikizannesiasl duo123 evet kesinlikle kişiden kişiye de değişiyor çok iyi yapmışsınız ama aklınızda bulunsun siz yine de 3 tane de olsa çiğ badem yiyin bebeğe çok yararı oluyor
duo123 marimary farkeder . Bana kesinlikle pirinç yemeyeceksin dedi . Öğlen akşam bulgur yiyorum 😀 gına geldi
duo123 marimary bana bulgur ye dedi . Ona bakarsak ne yazık ki her şeyde gluten var. Bulgur yerine tam buğdaylı makarna yazdı . Arkasına baktım onda da şeker var . Yanı kaçınılmaz
babyonn duo123 ben kırmızı mercimek makarnası yiyorum bir de bezelye makarnası aldım bunları yiyince çıkmıyor şeker 120 mi ne çıkmıştı denedim. Diyetisyene de söyledim yiyebilirsin dedi