bbrak busiss16 evet ben yarın 5+6 kese karından gözükmüştü yarın vajinaldan baksa acaba bebek görür mü
busiss16 bbrak Bende bugün kontrolden geldim ama bende kalp atışı göremedi.. folik asite devam et haftaya cuma bakalım tekrar belki geç döllenmiştir dedi. Genellikle 6-7 haftalarında duyuluyormuş kalp atışı öyle söyledi
senosbae bbrak göğüs hassasiyeti ve günlük 4 adet prilam ilaçla geçmeyen mide bulantım vardı bir anda kesildi o da korku yaptı bana acaba olumsuz birşey mi var diye :((
bbrak senosbae kaç haftadasınız benim de göğüs azaldı, bazen karnım ağrıyor onun dışında biseyinm yok
senosbae bbrak 4. Haftada hemen öğrendim 5. Haftaya kadar kesmeyen adet başlayacakmış gibi kasıkta çok şiddetli olmayan ağrı sızı oldu kasık geçti mide göğüs başladı oda bir anda kesildi ilk gebeliğim korktum bende
bbrak senosbae benimde ilk gebeliğim ve baya uğraştık bende çok kaygılıyım sadece kese gözüktü 5. Haftada Yolk gözükmedi diye kafayı yedim
busiss16 bbrak Zaten daha erken olduğunu söylüyor, 6-7 haftalarda kalp atışı duyulabilirmiş. Bana öyle söyledi doktorum
beibek yagmurr14 Hayırlı olsun canım benim çok sevindim alttan mı baktı size yoksa karından mı ilk muayene de
senosbae bbrak sizin gibi erken gittiğimde banada sadece kese var çok erken haftaya gel bebeğe kalp atışına bakalım dediler içi dolu boş hiç bişey demediler bende anlamıyordum çok şuan okudukça öğrendim