esrakzgn nurkaya0409 14.hafta da özelde cinsiyet öğrenirken duymuştum daha erken duyuluyor ama devlet erken dinletmiyor ultrason forografı bile vermiyorlar
yagmurr14 nurkaya0409 ya inşallah ben görürüm ya kanamam olmasa 8.haftayı bile beklerim aslında ama işte gitmem şart
nurkaya0409 yagmurr14 inşallah görürsün bende çok erken öğrendigim için o süreç çok sıkıntılı geçti ben rastgele gördüm cok bulantıdan acile gittigimde görmüstüm
tulinsiser Kızlar ben 16+0 hayal bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum doktora söylediğimde göstermiyo saklıyo dediler siz kaç haftanızda öğrendiniz
yagmurr14 tulinsiser aşkım devlette gidiyorsan eger onlar gösterse bile söylemiyor özele gitme şansın varsa çok merak ediyorsun bir kerelik git bence
tulinsiser yagmurr14 özele gittim kıza benziyor dediler devletede gittim erkeğe benziyor dediler kime inanacağımı şaşırdım
busiss16 bbrak İlk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar daha doğru bilgi vermek adına. Benim doktorum vajinal bakıyor.
bbrak busiss16 evet ben yarın 5+6 kese karından gözükmüştü yarın vajinaldan baksa acaba bebek görür mü