malakas zehracoskun yenersin yenersin. Şimdiden aklından çıkar haftaların yaklaşınca doğumu kolaylaştıracak şeyler yaparsın. Şimdi rahatına bak, hem kendini hem bebeği besle ki doğumdan sonra güçsüz kalma. Doğuma hazırlık için erken daha
yagmurr14 serenay_612 beta 18 binde neden kese gözükmüyor net şekilde doktor birşey dedimi çok iyi gözükmesi lazım
yagmurr14 diloslili iyi aşkım benim adet günü 166 dı ama herkezinki ayrı oluyor bence betayı kontol et 2 binden sonra git artısınada baksaydın keske
diloslili yagmurr14 beta süreci çok stresli oluyor o yüzden vermem bi daha diye demiştim ya bakalım haftaiçi tekrar veririm belki canım sağ ol 🌸🥰
yagmurr14 serenay_612 aşkım tek taraflı kasık agrısı biraz sıkıntı umarım birşey yoktur doktorunla konus ama riske alma
yagmurr14 diloslili aynen aşkım sıkıntılı bir durum bir kez ver en azından ona göre gidersin umarım herşey iyi olur
ipekkocaaga yagmurr14 hayırlı olsun✨ ben 4+6 haftalık hamileyim fakat 3 kere gittim kese görülmedi betam 200den 1850 ye çıkmış salı gününe randevu aldım 5+2 inşallah o gün görülür
yagmurr14 ipekkocaaga inşallah aşkım teşekür ederim hakkımızda hayırlısı bende 5+2 yim şuan gittiginde keseyi görürsün büyük bir ihtimal 10 gün sonra çagırır bebek için