zehracoskun malakas evet ilk hamileliğimm 17 haftalık olduk bugün şimdiden kendimi doğuma hazırlamaya başladım düzenli yürüyüş ve spor yaparak ama korkularım yok diyememm belki de ilk olduğu icinn umarım bu korkumu yenerim ilerleyen haftalarda :))
malakas zehracoskun yenersin yenersin. Şimdiden aklından çıkar haftaların yaklaşınca doğumu kolaylaştıracak şeyler yaparsın. Şimdi rahatına bak, hem kendini hem bebeği besle ki doğumdan sonra güçsüz kalma. Doğuma hazırlık için erken daha
limonita bbrak bana da soylememisti dune kadar neler gecti aklimdan neler yasadim bi ben biliyorum o 1 haftada. Ama cok sukur yolunda cikti hersey senin de oyle olacak 🌸💕
yagmurr14 serenay_612 aşkım az gibi geldi bana ama kişiden kişiye degişiyor doktorunla bir konuş bence
diloslili yagmurr14 teşekkür ederim yaa çok korkuyordum cidden ilk gebeliğim 🥹 keseyi görene kadar stresten napcam bilmiyorum 😁
serenay_612 yagmurr14 18 bin pardon pazartesi kontrolüm var ama öncesinde 4 tüp kan verdim bi sorun olmadığı söylendi
yagmurr14 diloslili stres yapma çiçegim stres iyi degil rabbim evine getirmeyi nasip eder inşallah diger gebeligimde 9.haftaya kadar regl agrısı çektim hamile oldugumu ögrendigim gün dedimki ben adet olucam o derece agrım vardı sen düşün😂😂
melikeaytekin 6+1 haftalıktım dun kese ve kalp atısı duydun sukurler olsun betam 2 gun once 25000 di ben bıraz bekledım 11 gun gecıkme cunku 2 yıldır cok hayal kırıklıkları yasamıstım
yagmurr14 melikeaytekin yaaa ne güzel rabbim kucagına almayı nasip etsin aşkım yaşadıgın üzüntülerden sonra inşallah yüzün güler
diloslili yagmurr14 amiin ayy cidden ben de uykudan uyanıyorum bazen ağrıdan hayırlısıyla bu dönemi atlatmak da nasip olsun. ilk betam adetten iki gün önce 24,9du adet günümde 67,8di iyi herhalde demi. daha da kan vermeyi düşünmüyorum direkt kontrole giderim
yagmurr14 serenay_612 beta 18 binde neden kese gözükmüyor net şekilde doktor birşey dedimi çok iyi gözükmesi lazım
yagmurr14 diloslili iyi aşkım benim adet günü 166 dı ama herkezinki ayrı oluyor bence betayı kontol et 2 binden sonra git artısınada baksaydın keske
melikeaytekin serenay_612 bendede sol kasık agrısı var bastan berı orası pıt pıt atıyor ordan anladım zaten ben ılk kez yasadıgım bıseedı yunurtalar soldaydı benım ondan oluyor dıye dusunuyorum
yagmurr14 serenay_612 aşkım tek taraflı kasık agrısı biraz sıkıntı umarım birşey yoktur doktorunla konus ama riske alma