Doğum parası,süt parası, muhtarlıktan çeyrek altın.
oglumvebenn tabiki alabiliyorsunuz 37.haftadan sonra çalışamazsınız zaten ve raporu başlangıcınız 37.haftada başlar
Guzel_ailem kaç tane çocuğu var
Ruyam34 muhtarlığı bilmiyorum ama süt parasını anne çalışmasa da eşi ssklıyla başvuru yapıp alabiliyomuş ama az bi miktar yani
SnmGzi SnmGzi tamam o zaman 👍Kısaca sistem şu şekilde işliyor sizin doktorunuzdan çalışamaz raporunu alacağınız tarihte 90 gününüzün dolması gerekiyor.90 gününüz dolduysa 16 haftalık bir izne ve işsizlik ödeneğine tabi tutuluyorsunuz böylece doğumunuzu yaptıktan hemen sonra SGK dan gidip Doğum yaptığınız güne kadar olan işsizlik ödeneğini alıyorsunuz.Atıyorum izinden 4 hafta sonra mı Doğum yaptınız ,o 4 haftalık ödemeyi alıyorsunuz kalan paranızı ise 12 hafta sonra (yani 16 haftalık izin bitiminizde alıyorsunuz )
Eşim çalışıyor bez mama yardımı süt parası birde 1.cocuk parası alabiliyorum diye biliyorum
Guzel_ailem ilk çocuğu 1 yaşına girecek
Gulsahhhhh açıklanacak birşey yok canım biz İzmir de Gaziemir de oturuyoruz Gaziemir de ki muhtarlığa başvuruda bulunduk
BaharSefvan Doğum yaptım diyorsun zaten kimlik çıkarttığınız için sistemden giriş oluyor onlar yardımcı olur. Arkadaşlar biz İzmir de aldık sizin oturduğunuz yerlerde nasıl bilmiyorum 🤔
Mom72626 nee 600ne700..sadece 400tl