vanilyalibuse Luise evet evet kuzum kilo da etkiliyormuş 🥹 ayy olsun ya benim gibi takıntılı birinin karnındaki bebek de hareketli olmalı hahahabs
Luise vanilyalibuse ahah aynı anası diyelim mi 😂 Ay bana niye kimse tahmin yapmıyor bacım ben millete yapıyordum aaa kırıldım gücendim 🥲😂
vanilyalibuse Luise ay tabii ki 💅🏻 hahshashahhs o kadar da üstte tutuyoruz, ben de gücendim ajsjahshs
Luise vanilyalibuse @beautiful_ @Rojdiyebiri @babyou @_Mother_ @miraydan Bacılarım bi tahmininizi alırım 😄
beautiful_ Luise benim kız diyesim var öyle hissettim görür görmez 💖 ama cinsiyet ne olursa olsun beni muhakkak etiketle çok merak ettim 🤭
Luise beautiful_ yaa bende heyecanlıyım ultrasonda bacak arasına bakmamak için kendimi zor tuttum ahahh
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Kız bebekler erkeklere göre az hareketli oluyormuş diye okumuştum senin fıstık nasıl 🥹🥹
vanilyalibuse SuEr_Tu1512 🥹 benimki oturunca ya da uzanınca canı isterse tekme atıyor 🥰 önceye göre net olarak hissediyorum 🤍
SuEr_Tu1512 beautiful_ Valla 😅 Ne bileyim baya olduydu okuyalı bende diyorum kızım olursa hareketlerini hiç hissetmem🤭😅