Luise 15+5 haftalıkken pozisyondan dolayı cinsiyeti görememişti doktor bugün gittim çok şükür kendini gösterdi 17+6 haftalık bu hafta sonu baby shower yapıcam o yüzden son tahminleri alayım 😁
vanilyalibuse Luise ben de yarın akşam baldan, şekerden ve tüm tatlı şeylerden daha tatlı olan fıstık kızımı göreceğiimmm 🐣✨💞 aşırı heyecanlıyım sebepsiz 🥹
fatmaari_ vanilyalibuse Bana da bi tahmin yaparmısınnn en son ki ultrason bu haftaya kontrolüm var 🫠🫠🫶🏻
Luise vanilyalibuse ayy yerim o fıstığı 🩷☺️ Bende bugün kalp atışını duyunca bi duygulandim çok hızlı büyümüş miniğim ☺️
Luise vanilyalibuse ayy tabikii 😄 Doktor bacak arasına bakarken ekrana bile bakmadım görür anlarım diye ahahab
vanilyalibuse Luise 🥹🥹💕💕 ay evettt aşııırı hızlı büyüyorlar maşaallah 🥹😍🫂 bir de artık hareketlerini daha sert hissetmeye başladım pıt pıtlıktan çıktı sanki 🥹
vanilyalibuse Luise plasentanın konumu çok önemli aşkom 🥹 ama mesela ayakta hissetmiyorum otururken ya da uzanırken hissediyorum 💕🥹 o da canı isterse tekme atıyor 😅
Luise vanilyalibuse evet karın kaslarının sıklığı yapısı falan da etki ediyormuş diye duymuştum ☺️ O teknelerini yerim minnoşun hareketli prenses geliyor desene 🌸🤍😄
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Kız bebekler erkeklere göre az hareketli oluyormuş diye okumuştum senin fıstık nasıl 🥹🥹
vanilyalibuse Luise evet evet kuzum kilo da etkiliyormuş 🥹 ayy olsun ya benim gibi takıntılı birinin karnındaki bebek de hareketli olmalı hahahabs