Ebrs Rabia2019 evet, kirmizi kirmizi cizgiler olustu canim. Alt kısımlarında mor mor çizgiler var ☹ nasıl düzelecekler bilmiyorum
gulsahhzry Victoriaaa çatlak önleyici yağ. Frei öl diye internete yazarsanız çıkar resmi de . Turuncu bi şişesi var
B-P-R Rabia2019 açıkçası Ne kullanırsan Kulan Çatlıyor Malesf Yani O vücut yapısıyla Alakalı Çatlak için sürekli Birşeyler kulanmakda iyi değil Malesf ki benimde goguslerim çok Çatlağı Ama Yapicak bişey yok Sağlık Olsun
gulsahhzry Gull9186 benim arkadaşım kullandı ve çok memnundu Hiç çatlağı da olmadı. Ben de kullanıyorum yağ zaten nasıl yağlı değil anlamadım
Gull9186 gulsahhzry su gibi yani öyle söyleyim herkeste farklı etki gösterebilir benim cildim kuru olduğu için olabilir hemen emiyor sürüp sürmediğm belli değil
GulsahMulayim Rabia2019 değil canım genel olarak 16. Hafta başlar göğüslerde çatlama, çünkü sürekli büyüme halinde. Hafta geçtikçe süt kanalları da genişler. Ben daha 16 değilim ama kilolu olduğum İçin, göğüs uçlarımda ufaktan çatlamaya başladı. 🙄
Rrraaaiiinnn Göğüslerim normalde 75 bedendi ama artık 85 falan oldular büyüdüler bende 18 haftadayim 1 hafta önce farkettim göğüs altında çatlakları aynada baktım kaldım şok oldum hindistan ceviz yagi sürüyorum nemelnsin diye nasipse ilerlemesin amacım bu olusanlarda hatıra kalır kalırsa allah daha kötü seylerden korusun bizleri :) ama insan istiyor evlenmeden önce olduğu gibi güzel zayıf ve puruzsuz cildi olsun :)
gulsahhzry Gull9186 dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor olabilir. Ama almanyada doktorlar da hep bunu tavsiye ediyorlarmış. Ben de sabah sürüyorum akşam hala hafif nemli oluyor.