babyonn Bu haftalarda dönse de çok can acıtacak gibi duruyor. Akşamdan beri tekmeliyor garip garip vuruyor kayıyor canım aşırı yanıyo büyüdüğü için 33 haftayım. Doktorum da dönerse ağrın olabilir bir iki gün demişti dönmeden bile canım yandı hareketlerine
betul_yldzz babyonn ay dönsün de razıyım benim ki zaten öyle hareketli de değil hep çok ağır bir bebek oldu sizin kaç haftalık
betul_yldzz Zumrut_908 bak baya haftası ilerideyken dönmüş seninde benimde bi sıkıntım olmazsa beklemeyi düşünüyorum biraz
betul_yldzz leylizer nadir yapıyorlar bunuda 3 doktora gittim sezeryan diyolar hani bi bakarız uğraşırız diyen çıkmadı bana onun ki tecrübeliymiş bayağı maşallah 🥰
zelis_6034 betul_yldzz zaten çok yapamiyosunz agir olduhnz için arada yapin yatarken rahatlamk için bile iyi oluyo
zelis_6034 beyzagokceeex dogum sanciyla dönen bile var birazda akısına bırakn herşey bana dönmezse sezaryan demişlerdi 2 tane normal yaptm duyunca çok korktm sonra demek bebk böyle istiyo doye akısına biraktm harekt yaptm dönmüş çok şükür
beyzagokceeex zelis_6034 akışına bıraktım zaten dönerse döner dönmezse de napalım içimde kalacak hali yok ya 😂
betul_yldzz zelis_6034 evet ya çok da düşünmemek lazım akışına bırakıyorum bende bakalım ne olacak sonuçta yapacak bir şey yok 💞
Esra1999 betul_yldzz yok yemedim kız açken istiyor canım acıkmaya fırsat vermeden ağza bişeyler atıyorum 🤣🤣
babyonn betul_yldzz 33 olduk bugün 29dan beri bekliyorum öyle tık yok. Secde pozisyonunu yapıyorum günde iki kere bir de bacağımın arasına yastık koyarak sola yatıyorum rahatsız oluyor tekmeliyor canım baya yanıyor o sıralar baya elimden sadece bunlar geliyor şu an. Benim bebeğim aksine o kadar hareketliydi ki doktor bi fotoğraf bile alamıyorum çok hareketli derdi yoruldu heralde artık da sessizliğe büründü doğumu bekliyor aynı pozisyonda haftalardır
Novamom_ betul_yldzz 36+1 de makattı 37+1 e kadar yapmadığım hareket kalmadı amuda bile kalktım bi gittim dönmemiş boşuna beynimi akıttım 🤣 sezeryan günü verdi 14 eylüle şuan 37+3 üm hiç birşey yapmıyorum saldım dahada dönmez muhtemelen doktor zor dedi çünkü 🤣 ilk doğumum normaldi bunuda çok normal istedim ama bizimki çoktan kararını vermiş 🥲
betul_yldzz Novamom_ herkesin farklı oluyor canım bazıları 37 38 hatta 39 da bile dönenler olmuş yazmışlar bakalım artık nasip tabi sağlıkla gelsin senin bebeğin de 🥰