Seviltzcn feyzaa34 merhaba kızlar bende Erson beye gidiyorum şimdi yazdıklarınızı okudum kötü oldum erson bey için baya iyi diyorlardısizin ne gibi sıkıntılarınız oldu
feyzaa34 Seviltzcn canım erson bey iyi ama eşim sevmedi adam kibar nazik ya eşim kıskandı heralde bu adama daha gelmeyiz dedi🤣🤣 ben devlette mehmet halilogluna gidiyorum tesaduf eseri buldum onu ondan çok ama çok memnunum☺❤🤰
Seviltzcn feyzaa34 teşekkür ederim canım sizin yorumları okuyunca şimdi kafam karıştı bize büyük ihtimalle kız dedi iki gün sonra yine gideceğiz bilemedim şimdi
feyzaa34 Gozde_coskun ıyimis canım orhan ateseride çok tavsiye etmişlerdi ☺☺ kaç haftaliksin çorlunun neresindesin☺🤗
Gozde_coskun feyzaa34 31.haftalıkl hamıleyım ☺️Erkek bebıs beklıyozz . Yeşilpark evlerinde oturuyorum ya siz .doktorumuz iyi allahsa şukurt kalabalık yogunluk cok var okdr 😊
Gozde_coskun Momyorgun memnun oldummö ☺️ Ben devlette 1 kere kan tahlılımlerı ıcın oğuz beye gtmıstim. Allah kucagımıza almayı göstersin
Momyorgun Happyyhamiiss ya çok sevindim Bahar hanımda ben tedavi gördüm 5. Yıllın sonunda oldu. Bahar hanım benim için cok değerli