fat_m_a tugbaa_sezercanak yok canım devlet hastanesinde 4 aydan önce söylemiyoruz dedi daha bakmadan ben kızlarımda özele gidiyordum ya tam 3 aylık belli oluyor su bunda 1ay daha beklicez gibi
tugbaa_sezercanak fat_m_a yaa devlette öyle zaten söylemiyorlar Banada öyle dedi 15 den önce söylemiyorum dedi ama ben haftaya perinatolojie gitcem orda söylüyolar
tugbaa_sezercanak fat_m_a senin son adet günün neydi canım sen bide birine tahmin yaptırdım demiştin hangi sayfaydı o sana adet tarihini mi sordu ultrason resmi mi istedi
fat_m_a tugbaa_sezercanak sat 10 Haziran evet cinsiyettahmincihanım diye ücretli bi İnstagram sayfası adet tarihi ve ultrason şekline göre kız dedi
tugbaa_sezercanak fat_m_a benim kan değerimde enfeksiyon çıktı canım ondan perinat takibe aldım dedi doktorum ama bu ay çıkarım inşallah ordan artık bişey çıkmaz bide kan akışıda yavaş gidiyo bebeğe dedi corasprin verdi
tugbaa_sezercanak fat_m_a ben ikili test yaptırdım canım sonuçlar çıkmış ama doktor Salı günü bakcak onada
tugbaa_sezercanak fat_m_a inanma canım onun dediğine o kadını biliyorum bi ablanın bilgilerini çaldı öyle iş yapıyo şuanda
fat_m_a tugbaa_sezercanak sayfası kapandı zaten yeni bi sayfa açtı tekrar baktım bütün takipçileri fake
tugbaa_sezercanak fat_m_a hepsi yalan dolan ya doktordan aldığın sonuç net bazen doktorlar bile yanılıyo
tugbaa_sezercanak fat_m_a arkadaşım seninkide 10 Haziran değilmiydi diğer arkadaşınkine erkek demiş ay inşallah hadi seninkide erkektir ya
fat_m_a rumeysaben aa hayırlı olsun inşallah benimde sat 10 haziran dün gittim hiç cinsiyet e bakmadı