tugbaa_sezercanak beyzyrc Hhm adet günün bi gün gecikmiş sen içinde hareket hissesiyomusun canım aynı ya günlerimiz ben iki hafta önceden beri ara ara hissediyorum kaçıncıhaftada öğrendim sen bide cinsiyeti onu sorayım☺️
tugbaa_sezercanak beyzyrc yeni mi başladı peki benim iki hafta önceden beri var hissediyorum ama çok seyrek günde üç kez felan
bebek_annesiii fat_m_a 12 haftalık oldum yarın kontrol var inşallah öğrenirim. En azından tahmin falan eder belki
eeffkk fat_m_a 10+5 te doktorum bir tahminde bulunmuştu. Bugün 11+6 da fetal sonucum geldi öğrenmiş olduk doktorum da doğru tahmin etmiş. Bence sizinki de belli olur bebeğin pozisyonu da önemli tabi gösterirse
zgzg46 beyzyrc devlette perinatolojiye nasıl gittiniz önce kadın doğuma sonra perinatolojiye mi gitmeniz lazım
beyzyrc zgzg46 benim takipli olduğum doktor perinatolog canım düşük yaptım daha öncesinde bundada lekelenmem olduğu için ora takip ediyor
fat_m_a tugbaa_sezercanak yok canım devlet hastanesinde 4 aydan önce söylemiyoruz dedi daha bakmadan ben kızlarımda özele gidiyordum ya tam 3 aylık belli oluyor su bunda 1ay daha beklicez gibi