beyzyrc nese_93 dinlen bol su tüket canım Allah’ın izniyle geçirirsin sürecini ama su içmeye özen göster mutlaka ben günde 3 litreye yakın içiyorum
nese_93 beyzyrc içiyorum içiyorum cuma lekelenme oldu ilaca başladık o günden beri evdeydim ama bugün 5 gibi dükkana gitmem lazım 9 gibi işim bitecek inşallah sorunsuz geçer bugün 🙏🏻
esraede nese_93 yok yok ilk trimestırde çok normal sık tuvalet bana akşam yatmadan önce suyu bırak ilacı atınca kalkma yerinden demişti bende öyle yapıyordum şuanda çok şükür azaldı o sürekli tuvalet ihtiyacı o ilk 12. Hafta neydi artık oturup bekliyodum sürekli git gel yapmamak için 😂
nese_93 esraede şuan 6+2deyiz dün kontrol vardı karından kalp atışınıda duyduk. Zaten geçen hafta lekelenme olunca vajinal bakmıştı o günde kalp atışı duymuştuk ama dün karından da duyduk 😇
123balci nese_93 yüksek riskli gebelik yaşayan biriydim. Progesteron 3 öğün kullandım bide ignem vardı. Bir kez denedim ağızdan bidahada almadım. Dr proftu, en iyi emilim ve yakınlık açısından fitil olarak kullanın dedi.
nese_93 123balci çok geçmiş olsun şuan nasılsınız? Bana iki şekilde de kullanabileceğimi söyledi doktorum
esraede nese_93 bende 6+1 de duymustum kalp atısını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim kolaylıkla atlatalım bu gebeliği inşallah 🌸🙏☺️
123balci nese_93 önceki oğlumda oyleydi, şimdi daha yeni öğrendim. Ama progesteron düzenli kullandım ve sağlıkla kucagima aldım. İns sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌹
nese_93 esraede sizin bebiş kaç haftalık? Allahım sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
lamazia Merak etme canım yan etkisi bu zaten. Ben günde 3 defa kullanıyorum. Yan etki yapmasın diye de fitil yapıyorum. Daha rahat oluyor. 5. Haftada başladım 9. Haftadayım hala devam
nese_93 lamazia umarım atlatacağız bu dönemide canım 🙏🏻 beni fitil olarak alsamda etkiliyor maalesef 🤦🏽♀️
lamazia nese_93 inşallah canım 🙏🏼 ağızdan almak gibi değil yine de. İçinde çok fena oluyor aynı antidepresan etkisi gibi. Evde olsam içerdim bu arada hahahah
nese_93 lamazia ya ben allahtan evdeyim bi 6 gündür ama işte bugün 5 gibi dükkana gideceğim için tedirgin oldum ama allahtan içtikten ya da vajinal olarak kullandıktan 3 4 saat sonra etkisi azalıyor 😅