5+3te biraz yoğun kahverengi lekelenmem oldu. Hemen aynı gün 1 saat içerisinde doktoruma gittim. Vajinal ultrason ile muayene etti doktorum. Aktif kanamam ya da kese etrafında kan yoktu. Kese olması gerektiği yerdeydi aşağı düşmemiş ya da rahim ağzında açılmam yoktu herşey normaldi. Ama doktorum bu tarz bir lekelenmenin %20 düşük riski taşıdığını söyledi ve günde 2 doz olmak üzere progestana başladık koruma ve önlem amaçlı. Ve %80 bu bebeğin tutunacağını söyledi ve aynı gün kalp atışını duyduk. Dün 6+1 iken kontrole gittik bu kez karından ultrason ile net bir şekilde kalp atışını duyduk herşey normal haftası ile uyumlu gidiyor ama bir süre daha progestana devam edelim dedi. İlk gebeliğim. Ama ilacı hem fitil hem ağız yoluyla alabileceğimi ama baş dönmesi aşırı uyku hali yan etkileri olduğunu söyledi doktorum. Ve ben iki şekilde de alsam gerçekten yoğun baş dönmesi sersemlik yaşıyorum ve ortalama 4 saat sürüyor bu etkisi. Böyle olan var mı? Aramızda kullanıp bu kadar yoğun yaşayan var mı bu durumu?