Ayss1907 ARYa143 beni 40 gün sonra çağırdı dikişler iyileşmişti hemde dikişleride kontrol etmişti 😅 ay inşallah ederim tabiki ama en önemlisi kolaylıkla sağlıkla gelsin 2. Ye hamileyim şuan🫠
elifsn23 sudeates0658 geçiyor geçiyor canım merak etme benim 30. Günde dikiş ağrım geçti ama hiç dinlenme fırsatım olmamıştı bir de o halde il değiştirdim çok sayıda dikişim de vardı benim bile geçti senin daha erken geçer
beautiful_ ARYa143 kız bazen dikiş kontrolü için yapıyorlar da öyle çok yüksek acı hissetmezsin korkma
kincikupelikiz sudeates0658 batikonla sabah akşam pansuman yapın yatarken ya da otururken dikişin tam tersi yönde oturun yani sağınızda ise sol tarafınıza oturun ki dikişlere baskı yapmasın öyle hızlı iyileşmişti benim dikişlerim
sudeates0658 kincikupelikiz geçmiş olsuuun kaç gün sürmüştü bende dikiş tarafıma oturmamaya dikkat ettim bir tek birde duş almaya çok korkuyorum daha 3. Duşumu yeni alabildim 11. Günde sıcak olsa dikişleri ödemlendirir diye korkuyorum ılık olunca da sırtımı üşütüyorum
ARYa143 beautiful_ benim korkular acık garip kız, ameliyatyan korkmam ama bele yapılacak iğneden çok korkmuştum, normal doğumdan da korkmuyorum ama sonrasında tuvalet ve oturma eylemi korkutuyo işte😂
kincikupelikiz sudeates0658 ben 2 hafta içerisinde rahatlamıştım çok bir ağrı sızısı kalmamıştı ama dikişim çok azdı belki o yüzden
ARYa143 beautiful_ ay ne bileyim ufacık şeylere içim gider ama büyük şeylerde buz gibiyimdir🙈😂 çocukken otopsi izlemişliğim var, ama parmağını kessen içim sızlar canın yandı diye 🤣