Ayss1907 sudeates0658 doktor ultrason cihazıyla bakmıştı elinde prob vardı zaten jelliyor ucunu o yüzden hissetmiyorsun pek içerde parça vs bişey kalmış mı diye bakıyorlar mecbur
sudeates0658 Ayss1907 beni büyük ihtimalle dikişlerin durumuna bakmak için çağırdı ya 40 kontrolü olduğunu sanmıyorum
_Ebrukaracan06_ sudeates0658 4 haftada iyileşir dedi haftaya tekrardan gidicem ama su iyi geliyor ödem yapmıyormuş
ARYa143 Ayss1907 merhaba, doğum sonrası kontrolde neden elle muayene ediliyor acaba, sadece dikiş kontrolü olur diye düşünmüştüm 🙈
ARYa143 Ayss1907 açıklık kontrolü gibi düşündüm de, dikiş felan olursa acır diye korktum ya🙈 Ayss1907 Valla şu an ben de öyleyim aslında, en büyük hayalim dikişsiz bir ssvd yapmak🙈 dua et bana da🥲 ilk doğum muydu senin🥰
Ayss1907 ARYa143 beni 40 gün sonra çağırdı dikişler iyileşmişti hemde dikişleride kontrol etmişti 😅 ay inşallah ederim tabiki ama en önemlisi kolaylıkla sağlıkla gelsin 2. Ye hamileyim şuan🫠
beautiful_ sudeates0658 çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın ❤️ Batikon ile temizliğini iyi yapın ve pedi sık sık değiştirin
kullanici_adi_Esra sudeates0658 geçiyor canım hiç merak etme . Benim doktorum baticon yani tendüdiyot ile her lavabo sonrası temizletti. Bir de kabız olmamaya dikkat et mutlaka zorlanmaman gerek. Eğer müsait ortamın varsa ne ped ne hasta bezi hiç bir şey takmadan aç bacaklarını havalandır. Bu sıcak havalar ter , ıslaklık iyileşmeyi geciktiriyor.
bsrakp sudeates0658 düzeliyor ben dikislerim dusene kadar yan oturdum hep nerdeyse çünkü dikisler batiyodu tam 40 gunluk oldum oyle düştü dikislerim afedersin her tuvalet ve banyo sonrasi fön makinesiyle kurutuyodum doktorum banada hic birsey vermemisti ne krem ne baticon kuru tutmaya çalış demisti ama benim dikislerim çoktu ne zamanki tam 40 gun oldu oyle dusmeye basladilar seninkide gecer insallah en kisa zamanda