kedi_annesi Srp53 uyuşukluk geçtikten sonraki ağrılar kötü müydü ben de sizin gibiyim de🫠 ilk ayağa kalkışın zorluğunu nasıl, ölüm gibi diyorlar 😞
Srp53 kedi_annesi adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu ama sürekli ağrı kesici yaptıkları için zaten o kadar çekmedim ilk kalkış da dediğim gibi evet zordu ama karlıya bakıp kalkınca daha rahat ben yere bakıp kalktım başım çok kötü döndü o yüzden onun haricinde diğer kalkışlarda hiç yardım almadan kalktım Benim canım çok tatlıdır 10 gün kesin yatak döşek yatarım diyordum ama hiç öyle olmadı.
yineyeniyeni izzzzz iğne bende sorun olmadı ben bişey hissettiğimi bile hatırlamıyorum o derece sezeryanda bol bol yürümek çok önemli
Enguzelbekleyis8080 izzzzz üç kez oldum o iğneden martta dördüncü sezeryanı olcam korkucak hiç bişey yok
Ftmnur11 izzzzz benim ikinci szryn olacak,ben bile korkuyorum doğumdan,ama emin ol kan aldırmak daha acılı 😁 Ben en çok ellerimin baglanmasindan korkuyorum,panikliyim çünkü 😁
Novamom_ Ftmnur11 ay bende ya iğne umrumda değil de kollarım bağlı yatmak panik atağımı daha çok çoşturuyor doktorumda çoçuğu çıkaralım gör sonra ben seni uyuturum dedi içim rahatladı 😅
gupii01 ileriseher9 özelde yaptım. Valla bilemiyorum ama hiç ama hiç acı veren bir şey değildi 1 saniye kadar sürdü zaten takılması anlamadım bile
Novamom_ gupii01 nasıl kahve içtiniz acaba filtre kahve tarzı mı normal nescafe ikisi bir arada gibi mi
gupii01 Novamom_ latte içtim sadece . Ama çok içtim belki 5 6 tane içmişimdir 😄 zaten doktor içebildiğin kadar içebilirsin demişti
Novamom_ izzzzz hareket etmeyelim diye sanırım bilmiyorum ki normal doğumda ayakları sezeryan da kolları kelepçeliyorlar benim normal doğumda ayak bileklerime kelepçe takmışlardı normal sezeryan da da el bileklere kelepçe takıyorlar
ersenselda izzzzz evet ilk kalkış biraz can yakıyor yalan yok ama sen yürüdükçe inan bana dha çabuk iyileşiyorsun normalde bana hep çıt kırıldım derlerdi ama ben hastanenden eve çıktığım gün kendi temizliğini bile yapmıştım çünkü kendimi tanıyorum insan yattıkça hasta pisikolaji daha çok bozluluyır
Alone izzzzz 4 sezeryan oldum. Çok şükür ben hiç sorun yaşamadım(Sezeryan ile alakalı). Hepsi de çok güzel geçti. 4 tane daha olabilsem olurdum yani öyle düşün 🫶