Semaaa__ Delikler doğduktan sonra güzel beslenım sonrası kapanıyor 🌸 nazal kemıgı de bebegı yan sekılde görmeleri gerek sanırım ama bebegin pozısyonundan kaynaklı genelde gözükmüyor zaten bence. Bana da nazal kemıği yok dedı ben ağlayınca kısa ve mınyon burunlu da olabilir dedi bana da o testı onerdı ıstemedım.. İçimde zaten asla da kötü düşünce yoktu.. Hayır’lısı dedım belkıde bır sınavdan gecıyorumdur şuan ve aldırmam asla dedım ya aldırsam Allah bana tekrar çocuk nasip etmezse? Down sendromlu olup Turkıye birinciliği olan çocuklar var yetıstırdın mu dunyanın en zekı insanı oluyorlar egıtımle.. Kendı doktorum ne sıyah beyaz görüntü ne renkli detaylı hç bırı%100 doğruluk oranı yok asla dedi sadece şüphe dedi kızım doğdu down sendromluya benzeten hıc bır doktor çıkmadı yoğun bakımdaki doktor risklı çıktı dıye benziyor dedi ama asla benzemıyor :) uzman doktor%99 demiyorum%100 bu çocuk down sendromlu degıl dedı.. Genetık test verdik sonucu bekliyoruz 🥰 sonuç ne olursa olsun bızım evın tospik ıkıncı kızı cok bal. . Hıc üzülmeyin gerekirse başka doktors gıdın psikoloğa gıdın tavsıye alın ama kalbı atan bebegı aldirmaya asla dusumeyınn burda eş desteği de çok önemli o ne düşünüyor oda aldırmak istemiyorsa Allah’a sıgının sağlıklı dogucaktır emınım 🌸🤲