Semaaa__ benzer süreç yaşıyoruz benim ikili tarama da Down riski yüksek çıktı ama ölçümlerim iyiydi özele perinotolojiye gittim 17 haftaydı burun kemiği görüldü ense kalınlığı vs hepsi iyiydi ölçümlerin sıvı aldırmayı bende reddettim önce Fetal DNA da yaptırmak istemedim ölçümleri iyi gelince içim rahatlamıştı bu tip testlerde yanılma payı oluyor diye ama sonraki kontrollerimde doktorların yaklaşımları hep moral bozucu oldu ne bebeğimi gösterdiler ne ultrason verdiler sadece tekrar tekrar konuyu açıp aldırmaya getirdiler hatta gittiğim özeldeki perinotoji doktoru daha görmeden zaten erken ölüyolar devlet sana aldırma hakkı vermiş gibi üstüne vazife olmayacak kadar baskı yaptı aşırı moralim bozuldu biz de eşimle fetal yaptırıp kurtulmaya karar verdik çünkü önümüzde daha 4 ayımız var ve her kontrolde aynı yaklaşımla bizim moralimizi bpzucakşar üstüne bebeği de gösterme zahmetinde bulunmuyorlar şimdi fetal sonucu bekliyoruz inşallah iyi sonuç alırız yaşadığınız stresi duyguyu çok iyi anlıyorum umarım bu süreci atlatırız bebeklerimize sağsalim kavuşuruz insanların bu düşüncesizce konuşması beni deli ediyor gerçekten