ikicocukannesi1 bizim ki çok karışık ya başka böyle karışık var mı bilmiyorum 🥹 14 haftalık özel doktorum kız dedi baya bilgili ve yaşından dolayı inandım tecrübesine verdim 4. De kız olarak kabullendiğimiz zamandı devlete bi muayene olayım orda da kaydım olsun dedim sonra doktora sordum hocam cinsiyeti nedir diye o da bana evde ne var dedi 3 kız dedim tamam bu erkek dedi tabi inanamadık ikimizde çevirip çevirip baktı devlet doktorum Allah razı olsun çok mükemmel bi doktordu kesin dedi ya 100 de 100 yani yanılırsam bana getir dedi asistan doktordu güldük hatta sonra benim yüksek tansiyondan dolayı perinatolağa gözükmemi istediler orda 2 tane doktor vardı biri doçent biri de uzman doktordu ikiside ekrana bakıp female dedi benim tamamen kafam karıştı bi kız bi erkek bi kız bi erkek derken sonra dedik biz en iyisi başka özel doktora gidelim başından beri takipli olduğum bi doktor vardı (cinsiyeti öğrenmek için gittiğim değil) ona gittik o da baya baktı baktı canım ya bu da kız dedi sonra ben bu olanları anlattım hocam alttan bakalım kesinleşsin ben bunalıma giriyorum cinsiyet ne olursa olsun bilelim biz kız alışverişi yaptık belirsizlik beni çok yordu dedim zaten alttan probu koyduğu gibi erkek dedi devlette ki de pipi gösterdi ama ben nedense asistan doktor diye inanmadım ortanca kızımı doğurduğum doktora inandım işte cahillik sana pipi gösterilmiş daha neye inanmıyorsun dimi😀