ikicocukannesi1 Merhaba hanımlar Allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsin saglıkla kucagımıza alalım inşallah onca isimden inci isminde kaldım yanına bişey eklemeyeceğim sizce nasıl 🙈🌸❤️
hunilii ikicocukannesi1 kız olsaydı inci benim de seçeneklerim arasındaydı bence çok zarif çok hoş bir isim🌸🌸
toobe54 ikicocukannesi1 bir kızım var ismi güneş şimdi ikincisi olacak onun ismi de inci ❤️ çok beğeniyorum isteyerek koyduk
Parsology ikicocukannesi1 Çok güzel tek olması gereken bir isim zaten yanına pek bir şey yakışmaz hayırlı olsun 🫠
ikicocukannesi1 helinyvztrk farklı isimlermis umay dısında diğerlerine hiç bakmamıstım bir de inci yanına sare görüyordum 🌸
annesininordegi Bizim oğlumuz olacak ancak cinsiyeti öğrenmeden önce kız isimlerine de bakıyorduk. Beğendiklerimiz genel olarak daha soft isimlerdi. Alçin Alkım Bilge Gökçen Işıl İnci Özgü İlke Gamze Nehir Rüya Mercan İdil
betuussss16 ikicocukannesi1 inci Sare çok güzel geliyor kulağa benim de kızım olacak ismini karar veremiyordum bi türlü artık bugün itibariyle tulum siparişi verdim umarım daha iyi bi isim çıkmaz karşıma 😂😂