Minikhediyem Aydın kadın Doğumdan Mustafa pehlivana randevu aldım kızlar yarın için doktora ilk defa gidicem doktor ile alakalı yorumlarınızı alabilir miyim 🤷♀️
Aysemlg Minikhediyem mustafa pehlivan önermiyorum . Çok ilgisiz ve suratsız. Gulay balkaş var çok iyi bir doktor ben ona gidiyorum.
d190516 Minikhediyem bana kalırsa sakın gitme hamilelik haberini ondan aldım hastalık haberi veriyo gibi verdi suratsızın teki insanın yüzüne bile bakmıyo
Minikhediyem Aysemlg Ben Gülay hanıma gittim muayene olmaya geldim beni muayene bile etmedi detaylı kaftandasın direk oraya git dedi 🙄 Ben çok şaşkın bir şekilde odasından çıktım detaylıya gittim 😂
Aysemlg Minikhediyem ben riskli bir gebelik yaşıyorum ve gerçeksen bana çok yardımcı oldu. Belki o haftadır diye öyle yapmıştır bilemedim ki😅😅
d190516 Minikhediyem Ebru yaltı var o fena değil onun haricinde kimseye gitmedim Livaya gidiyorum şimdi Elif hanıma
Minikhediyem Aysemlg Rabbim yardımcın olsun canım öyle bir olay yaşayınca bi daha ondan randevu almadım artık hatta detaylı sonucu göstermeye bile gitmedim 😂