Gamze020 eliff1k ben ikisine de gidiyorum ama özelliğe gideceğim ikili test için özelde de 6.000 liraya yapıyorlar bakalım
mom00 Gamze020 22 Haziran son adet tarihim şükür kalp atışı duyuldu 12. Hafta da 2li tarama testi yaptıracağım
Civciv2_ mirbusra bacım benim durumlar çok şükür iyi ikili tarama yaptırdım çok şükür onun da sonuçları güzel geldi sıradaki kontrole gitmeyi bekliyorum heyecanla
mirbusra Civciv2_ ben daha yaptıramadim pazartesi gidecm muayene olmaya ama burda tek perinatoloji var sabaha kadar uyumadım randevu yu 2 hafta sonra için yakaladım bı kaç gün geç olmuş olacak bilmiyorum
Esranisanur 21 haziran 10+6. 12. Haftada ense kalınligi testi var bakalım. Tatlı ekşi tuzlu hepsini yiyorum bu arada 🤣
Ozoooo zeze4545 benim son adetim 27 Haziran şuan daha bugün 10 haftalık oldu bir hafta da geriden geliyordu geç döllenme olmuş , 25 eylüle randevu aldım o zamana 12 13 olur özele gidiyorum net bişey söyler
mirbusra mirbusra sağol cnm Allah razı olsun bugün gittim muayne oldum ensesi iyi çıktı kanı veremedim özeldi muayne kan falan pahalı geldi cinsiyetini de sordum söylemedi daha erken dedi