Ozoooo zeze4545 yok daha öğrenmedik daha erken bence 25 eylüle randevum var o zaman bir tahmin yapar doktor siz öğrendiniz mi
zeze4545 Ozoooo 11 hafta da gitmiştim erkeğe benziyor dedi ama erken hafta belli olmaz dedi 1 ay sonra gel demişti ama ben 10 gün sonra falan gidecem 14 hafta da 🙂sizin kaç hafta şuan ben tüp bebek 27 hazirana göre hafta belirlediler adet günüme göre değil
Ozoooo zeze4545 benim son adetim 27 Haziran şuan daha bugün 10 haftalık oldu bir hafta da geriden geliyordu geç döllenme olmuş , 25 eylüle randevu aldım o zamana 12 13 olur özele gidiyorum net bişey söyler
mirbusra Gamze020 bacım haziran olanlar biz yani artık cinsiyet belli olacak kalp atışı nerde kaldı 😂
Gamze020 mirbusra bacım şu merak merak var ya insan ne geliyorsa meraktan 😂 bakalım ben de 11 + 3 oldum bu gelecek hafta cinsiyetini öğreneyim inşallah 🥰
pembeniz 22haziran🤍 7+0da gitmiştim şimdide 12.haftaya randevu alıp gidicem bakalım her şey yolundadır inşallah
eliff1k 20 haziran benimde. 11 haftalık olduk ikili test özelde ücretlimi devlette yaptırayım onu öyleyse
veson eliff1k bende kontrollerim için özele gidiyorum ama özelde ücretli ikili tarama devlet Hastanesi’nde yapiliyormu benide bilgilendirirsen sevinirim canim
Gamze020 eliff1k ben ikisine de gidiyorum ama özelliğe gideceğim ikili test için özelde de 6.000 liraya yapıyorlar bakalım
eliff1k veson yapılıyor geçen gün kpntrol in şehir hastanesine gitttim haftaya gel ikili tarama için dedi