KYLZ Mervednr bende uykuya yan üstü dalsamda uyandığımda yüz üstü buluyorum kendimi karnım ağrıyor sonra uyanıkken yattığımda da her zaman olmasa da bazen sanki bşy batıyo yatamıyorum 18 haftalığız bu arada
Mervednr KYLZ yaa ben bi kaç kez denedim ama olmuyo karnım ağrıyo değişik bi ağrı yani 15 haftalığız bizde
KYLZ Mervednr korkuyorum bnde yüzüstü gelidiğimde uyurken zarar verecem diye bebeğime en sevdiğim uyuma şekli arada yatmak istiyorum yatıyorum snra hemen düzeltiyorum
Cemrenin-yavrulari susamannesi canım bende yüz üstü çok yattım 🙈 hatta yan yatarak uyuyup yüzüstü uyanıyordum hep. Ama bi zaman sonra karnın büyüyünce psikolojik olarak yatmıyorsun zaten.
Fatmaklc66 susamannesi canım keske ben yüz ustu yatmayı o zaman bıraksaydım diyorum simdi bes aylıgım bi turlu rahat uyuyamıyorum ille yüz üstü yatcam oda malesef bebişime zarar
Mervednr KYLZ ilk aylarda alışmaya bak canım sonra çok zorlanıyor insan. Yan yatmaya alışınca rahatlıyorsun Zaten. Ben sırt üstü bile yatamıyorum böyle geriliyor hemen karnım. İçimde bi ip çekiyo sanki
hacerpamuk Mervednr ahh bennnn yüz üstü yatmadan hayatta uyuşamazdım. 1 haftadır bende hep sağıma yatıyorum yatılıyormuş
Mervednr hacerpamuk aynen canım alışılıyo zaten yatamıyosun da baskı oluyo mecbur kalıyoruz yan yatmaya
hacerpamuk susamannesi Hamilelik şüphelerimden beri yan yatıyorum henüz çok küçük biliyorum ama vicdanen yüz üstü yatamıyorum. Ki ben yüzüstü yatmadan hayatta uyuyamazdım ama yatılıyormuş.
Tubademir85 susamannesi 23.haftaya kadar rahatca yattım , karnım 30.haftamda çıkmaya basladı zaten o sebeple rahattım, doktorum da yatabilirsin bır sorun yok demişti
Srfn11 susamannesi Zaten zamani gelince seni yuz ustu yatirmior bebek canimmm suan cok yenisin ben 14 e kdr yatmistim
Destina21 Kesinlikle kendini kasma daha susam kadar şey yüzüstü yatmansdan rahatsız olmaz ..ben 20. Haftadan itibaren yüzüstü yatamadim.. zaten göbek seni rahatsız ettiğinde yan yatmaya başlıyorsun.. Dr da aynı şeyi söyledi bana vücudun ona göre hareket ediyor .. gece kendiligimden uyandığımda bakardım yan yatiyorum .. yastık koyup bacagimin arasına göbeğimin altına alıyorum çok rahat uyuyorum . Ileriki haftalarda saglikli kan akışı ve bebeğin iyi beslenmesi için sola yatarsın.. sağa yatmanda sakınca yok ama senin ve bebeğin icin sola yatman iyi olur ..