mystery94 Canlarim_000 canım maalesef megatif ama bana erken vermişsin diyolar ya bugun bide dün çok ağrım oldu yerleşme olduysa 3 4 gün sonra diyolar internette de öyle yazıyo bilemedim çok mu erken verdim ki
mystery94 Canlarim_000 canım adetim 27 temmuz en son 4 ağustos laporoskopi ameliyatı oldum sol tüp alındı 27 ağustos geçti olmadım işte doktor 10 gün geç olur dedi
hilalsu05 Canlarim_000 Canlarim_000 Benim de çok erken çıkmıştı . Nasıl bu kadar erken oluyor diye şüphe etmiştim meğer ikizmiş. O yüzden beta çok hızlı artmış. Belki senin de öyledir. İkinci çizgi bariz gözüküyor ama bir kez daha yap bence
Canlarim_000 mystery94 anladım canım çok geçmiş olsun biraz daha bekle tekrar test yap erkendir belki daha
Canlarim_000 hilalsu05 bu testi araştırınca iyi şeyler duymadım o yüzden sevinmek istemiyorum birde buraya sorayım dedim sipariş verdim farklı test bakalım gelince yapcam
cicekcikiz_ Canlarim_000 bana yalancı pozitif çıkarmıştı postlarımda vardır yüklemiştim sanırım artimed ve bgood güvenilir değil başka test yap güvenme sonuca
Canlarim_000 cicekcikiz_ adetime daha 8 gün var tekrar test yaptım onda bişey çıkmadı son testim kaldı onu da 3 4 gün sonra kullancam
cicekcikiz_ Canlarim_000 inşallah vardır hayırlı haberi aşırsınız ama predictor gibi güvenilir bir test ile yapın yoksa insan hayal kırıklığı yaşıyor
Canlarim_000 cicekcikiz_ aynen canım valla eşim almışti yapınca 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı şok oldum ayy sonra araştırdım çok yalancı pozitif veriyormuş
Canlarim_000 caglaecrin yalancı pozitif heralde daha adetime sekiz gün var bakalım tekrarlicam testi bugün de yaptım negatif çıktı