Canlarim_000 b_good gebelik testi kullananlar var mı acaba ben dün test yaptım hemen beş dakika içinde çıktı ikinci çizgi adetime 10 gün var daha çok erken biliyorum öylesine yaptım ama biraz da umutlandim
ayse_000 Canlarim_000 yumurtlaman düzensizse belki erken yumurtlamışsındır pembe çizgi çıkmış gölge gibi olsa yok denilebilir ama pembe tekrar test yapın bence onda da aynı pembe şekilde çizgi çıkarsa da kan verirsiniiz
mystery94 Canlarim_000 canım benmde 3 gün gecikme olunca denedim böyle çıktı bugun kan verdim bakalım doğrumu değil mi belli olcak az kaldı sonuçlancak 😍
cansumbl Canlarim_000 düzensizse o zaman belki de vardır. Bence 2 gün sonra bi gebelik testi daha yapın o da pozitif çıkarsa kan verirsiniz. Gebelik testleri de bi acayip oldu, doğrudur yanlıştır da diyemez olduk artık.
Canlarim_000 aybala01 bu gebelik testi çok yalancı pozitif veriyormuş o yüzden sormak istedim sevinmek de istemiyorum
mystery94 Canlarim_000 canım maalesef megatif ama bana erken vermişsin diyolar ya bugun bide dün çok ağrım oldu yerleşme olduysa 3 4 gün sonra diyolar internette de öyle yazıyo bilemedim çok mu erken verdim ki