kimkio34 29+6 dayım 71 kiloyum Gebeliğimi öğrendiğimde 64 kiloydum Şimdiye dek 7 kilo almışım bakalım bundan sonra kaç kilo alacağım. Bu haftalardan sonra hızlı kilo alınıyormuş, öyle diyorlar 😃
deletedmom0913 kimkio34 sen normal almıssın bence, evet 30 dan sonra cok hızlı kilo alınıyor. Ben daha 22.haftamdayım hayır cok yemek yiyen biri de değilim sözde tiksiniyorum cogu yemekten napcam bilmiyorum 😄
_neslihan__ Nigar777 en son ayon 24 ünde galiba gittim 2 buçuk hafta geriden geliyor dedi doktor kanımda enfeksiyon varmış ve bebeğe geçti mi acaba ondan mı geriden geliyor yoksa cihaz mı bu şekilde ölçüm yapıyor diye beni detaylı ultrasona yönlendirdi hemen bide perinatoloji bölümüne gönderdi ayın 9’unda Perinatolojiye bölümü randevum var inşallah bir sorun çıkmaz orada ama detaylı ultrasona girdim bebek haftasıyla uyumluydu bir sorun olmadığını söylediler o gün bebekle ilgili. boyunu sormadım ama kilosunu sormuştum 1460 gram dı 29 haftalık hamileydim ölçüm yapıldığı zaman en son. Siz en son ne zaman gittiniz neydi ölçümler acaba bu arada benim bebiş kız
Nigar777 _neslihan__ bence kilosu guzelmis. Ben 27hafta 3gunlukken gitmisdim 1185qramdi. Doktor 4-5gun onden gidiyo dedi. Sizinkide 29haftalikken bence qayet iyi masAllah..ben pazertesi gitdim en son 31+1 1930qram boyu 43-44sm. Doktor 1hafta onde gidiyo soyledi..insAllah sende ayin 9u guzel haberlerle gelirsin..bence 2kq olmustur🥹😍💜
deletedmom0913 iroskvl ben genelde de saglıksız beslenen biri değilim o yuzden gebelikte zorlanmıyorum aldıgım kiloların hepsinden memnunum ama yapısal sanırım dogumdan sonra hemen vermiştim ben 🤣
kimkio34 deletedmom0913 Canımın çekmediği hiç birseyi yemiyorum ben. Bazen göz hakkı deyip tadımlık alıyorum. Sevmediğim ve normalde de yemediğim şeyleri ileride çocuk yesin diye(anneler öyle diyorlar) yemiyorum. Yine Anneler 2 canlısın 2 kişilik ye diyorlar ama doyduğumda bırakıyorum yemeyi yemek için zorlamıyorum kendimi. Günlük 3500 den fazla adım atmaya çalışıyorum ki ödemlenmeyeyim ve bol su içiyorum. Öyle çok dikkat ediyorum diyemem yeme içme konusunda ama hareket ve suyla destekliyorum diye düşünüyorum dengeli kilo almayı. Yavrumda çok şükür iyi 1500 gramdı dün baktırdığımda.
allyslife deletedmom0913 evet herkeste aynı şekilde ilerlemiyor, her hormon farklı şekilde çalışıyor bedende🫠
edisss Bişey dicem ya ben 50 üstüne asla çıkmadım hayatımda simdi hamileyim ve hamile olur olmaz sigaradan da tiksindim garip sekilde (günde 1 buçuk paket içen ben) asla içmiyorum. Gebeliğin 13. Haftasındayım ama 7 8 kilo aldım yemek yiyosun deseniz yemiyorum çok karnım çıkmış sadece birde belim kalçam baya büyüdü ve sebepsiz sekilde kilo alıyorum fazla fazla. İlk gebeliğim bu arada
aysi93 edisss yaaa bende öyle oldum 2 kg regli öncesi ödemiyle hamile olduğumu öğrendim ilk haftalarımda bile jean lerime asla giremedim belim basenlerim göğüslerim bir anda büyüdü 18 haftalığım şuan ilk 3 ay mide bulantım çok fazla olduğu halde toplam 5 kilo aldım xs dan m bedene geçtim göğüslerimde resmen 2 beden büyüdü çokta yemiyorum neden biz böyle olduk ya 😁🥲🥲🥲
EngineerMomm Herkes ne kadar az kilo almış 🤭🤭🤭 52 ile hamile kaldım 64 üm şuan +12 ve 30+4 deyim 🤭🤭🤦♀️
melikee_7 EngineerMomm. Gelin sarılalım 51 kiloyla hamile kaldım şu an 62 ye dayandım 29haftadayim ben de 🫠
Eftelya16 Emir2021 Maşallah ben bu etapta 9 kilo aldım 🙃 bebek en son kaç kiloydu acaba az kilo alıp herseyin normal olması o kadar ıyı ki 🙂
yarenakkus deletedmom0913 31+5 olduk bugün, 53 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum 7 kilo almışım, bebişim kaç kilo oldu aşırı merak ediyorum en son gittiğimde sormayı unuttum doktor da söylemedi kaldı, bu haftalarda kaç kilo oluyor acaba bebişler