Eftelya16 Emir2021 Maşallah ben bu etapta 9 kilo aldım 🙃 bebek en son kaç kiloydu acaba az kilo alıp herseyin normal olması o kadar ıyı ki 🙂
ikincicocugunubekleyenanne 34+4 3 kilo almışım ☺️ baştaki kusmalarımla kilo verdiğim için şimdi verdiğimi geri alıyorum galiba
sev1nckose1 ync94 30.0 hafta oldum daha hiç kilo almadım aksine ha bire veriyorum 🤭😅 İlk çoçuğumda 80le başlayıp doğuma kadar 15 kilo almıştım bu hamilelikte ise 96 ile başladım geçen ay 92.5dim şimdide 91im 😅😅 sadece bendemi böyle yoksa hepimizdemi kızlae
ync94 sev1nckose1 Benim ilk olduğu için öncesiyle kıyaslama yapamıyorum kendime :) Kusmanız mı var ondan mı veriyorsunuz acaba kilo.
iroskvl deletedmom0913 ben 19haftalığım 43 el hamile kaldım güncel kilom 48 şu anda bende 5 kilo aldım
deletedmom0913 iroskvl aynı sayılırız 😄 zayıf hamile kaldıgımız içinmi acaba. Gerçi ilk cocugumda 42le hamile kaldım 55le dogurdum bunda hızlı gidiyorum sanki
iroskvl deletedmom0913 Aslında sırf yemek yemek için sağlıksız veya çok beslenmiyorum nasıl aldım bende bilmiyorum ama çok memnunum kilo almaktan uzun zamandır görmüyordum bu kiloları umarım hepsi gitmez 😄
deletedmom0913 allyslife su çok fazla içiyorum ama benim vücudum ödem tutmuyor pek, ilk gebeliğimde bile hiç ödemim yoktu 😄 her hamilelik farklı oluyor tabi
allyslife deletedmom0913 evet herkeste aynı şekilde ilerlemiyor, her hormon farklı şekilde çalışıyor bedende🫠
deletedmom0913 iroskvl ben genelde de saglıksız beslenen biri değilim o yuzden gebelikte zorlanmıyorum aldıgım kiloların hepsinden memnunum ama yapısal sanırım dogumdan sonra hemen vermiştim ben 🤣