youaremyprayer rabiacomm 2 günde bir 2 kat artması lazım genel olarak o yuzden 4 günde bana az artış gibi geldi takip etmelisiniz :/
Zeszy youaremyprayer dün yaptım negatif ama adetim dün gelmese lazımdı gelmedi gelecek gibide agrimda yok klomen. Kulandim geç dolenme olabilirmi diye düşünüyorum bir yandan bakalım gelecekmi
youaremyprayer Zeszy adet gelmediği sürece takip etmek ya da kan verip netleştirmek en mantıklısı. Benim de dün filan gelmesi lazımdı gecikti kan verdim negatif en azından netlik oldu. Regli bekliyorum
rabiacomm Bir arkadaşım da ilk testte 300 çıkmıştı bir hafta sonra 350 çıktı şuan 20 haftalık gebe acaba kişiden kişiye değişiyor mu ? Kafam çok karışık . Kimyasal gebelik vs olsa belirtisi olmaz mı ?
youaremyprayer rabiacomm tabiki kişiden kişiye bünyeye göre vs değişebilir, o yüzden takip etmekten başka çare yok Rabbim gönlünüze göre versin.
rabiacomm Bir doktora gittim bana kimyasal gebelik olabilir tutunamamış olabilir dış gebelik olabilir diyor ama bir belirtim yok kanaman olursa gel dedi kanamam da yok kan değerime bakarak bunları söyledi
youaremyprayer ayseyallz kan verdiniz mi ya da test yaptınız mı tekrarr ay hayırlısıyla inşallahhh🤲benim de daha gelmedi ama zaten negatif beklıyorum gelmesini
ayseyallz youaremyprayer en son adete 5 gün kala kan vermiştim 2.51 çıkmıştı şimdi adetim 2 gün geçti kan vermedim daha biraz daha bekliyim inşallah vardır🤲🏻🥹
ayseyallz youaremyprayer sen regl olmadıysan gene hala şansın vardır😚inşallah rabbim gönlüne göre versin🤲🏻
youaremyprayer ayseyallz artık yükselmiştir diye düşünüyorum ayy en kısa zamanda güzel haberle gelin inşallah 💖
youaremyprayer ayseyallz yok olmadım ama 1 eylülde kan verdim <0.1 çıktı beklenen adetim en geç 5 eylül gibi görünüyor. 33 günlük döngü olunca. Dün kaset test de yaptim negatifti. Acaba adete yakın günlerde de hamile kalma şansı var mı ki bugünlerde? Gerçi öyle olursa da anda 10 gün sonra filan çıkar herhalde.
ayseyallz youaremyprayer Allah gönlüne göre versin inşallah💖🤲🏻 hapşırınca sol kasığımda anlık kramp oluyor sanki bişey çekiliyor belirtisi acaba bu ne anlamadım normalde olmuyor yani