ayseyallz youaremyprayer benim kan sonucum da 2.51 çıktı cuma günü aldırmıştım dün ve bugün beklenen adet tarihi daha gelmedi bende bekliyorum☹️ 4 tane erken gebelik testi silik çıktı dünde kaset testim silik çıktı anlamıyorum testler neden böyle çıkarıyor
feslegen50 youaremyprayer benimde her seferinde 0.6 çıkıyor neyse bende elendim ama artık tedaviye basladim
youaremyprayer ayseyallz 2.51 biraz gelişebilir bi değer gibi geldi bide adetten birkaç gün önce vermişsiniz ya bence birkaç güne gelmezse yine verebilirsiniz ya netleşsin diye… benim bi evladım var ikincisi için ilk kez niyetlendim onu bekledim ama diğer aylara inşallah artık
tugcebilginn ayseyallz geç döllenme olabilir benim reglim 6 gün geçti benimde silik çıktı doktora gittiğimde ultrasondan göremedi ama vajinal muayene de çok küçük bi kese göründü oda 3.5 4 hafta civarıydı
youaremyprayer ecemiyy adet geçti mi geçtiyse tekrar verin geçmediyse birkaç gün geçsin verin yine bence.. Ben bidahakine bu kadar test yapmam herhalde cok stres ediyor insanı . Direkt regl günü kan vermek en iyisi ya.
ayseyallz youaremyprayer 5 6 gün kala vermiştim benimde 2 evladım var Allah’a sükür hayırlısı olsun hepimiz için💕
youaremyprayer ecemiyy geçsin biraz, gecikme olursa 3. 4. Gün filan verirsiniz kendinizi çok yormuş olmazsınız en azından ya stres etkiliyor her şeyi , ben bi dahaki ay evde test bile regle yakın ya da regl günü filan yaparım diyorum artık