Yaradanisterse B0b7 valla devlet hastanesi sanki daha geriden gösteriyor özeldeki doktorumun makinesi daha gelişmiş bence daha net , devlettekiler eski olduğu için mi farklı bilmiyorum eğer doğuma varsa bir gün özelde muayene olun
B0b7 Yaradanisterse Şuan 39+4üm ama gelesi yok hiç sancım falan yok özele gitmek mantıklı evet ikinci bi görüş alırım en azından
Yaradanisterse ssaayz valla 20 den geriye düşünce ben bir değişik oldum 26 da daha var diye düşünüyordum inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alın
Yaradanisterse atauras su gibi geçsin inşallah yaradan sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaradanisterse momsy ah bu isim meselesi gerçekten gına geldi benim de. Ne zor işmiş boşverin ama önemli olan sağlıkla doğması gerçekten fazla takılmamak lazım
Yaradanisterse elfgrn çatı muayenesi niye yapmadı bebek kanala inmediği için mi? Bol yürüyüş alaturka tuvalet kullanın iner bence ya
elfgrn Yaradanisterse hiç bilmiyorum. Çatı muayenesi konusunu açmadı hiç doktorum. Cts 39. Hafta kontrolüm var, soracağım yapacak mı diye
ceyyllan Yaradanisterse son 19 gün gösteriyor bebek kanala girele çok oldu bendede 10mm li simfizit oluşmuş 4 5 gündür agrıdan duramıyorum gece uyumadım belim sırtım adeta kırıldı kasık agrısı bi yandan sabah agrısı ggeçti sol bacağım agrıdı gün boyu bide buğun ishal olmuşum çok yoruldum her taraftan bir an önce doğsun istiyorum normal doğum istiyorum bu seferki riskli ama inşaallah herşey iyi geçer dua edin nolur
Yaradanisterse ceyyllan ishal doğumdan önce oluyor diyorlar bu arada yakın belki de doğumunuz inşallah en güzel zamanda gelir
Yaradanisterse yeniigebe 2500 çok düşük değer değil bence ya ben de o hafta 2600 falandım kaygılanmayın ya inşallah her şey yolunda ilerler