sevfur3006 nazende17 hiç sanmıyorum çok baskı yapmaya basladı bel fıtığımda olduğu için dayanamıyorum cuma günü doktora söyleyeceğim bakalım siz hangi hastahaneye gidiyorsunuz
nazende17 sevfur3006 büyük ihtimalle yeni çıkan durumlardan ötürü normal doğum için bekletiyor doktorunuz ama döneceğini sanmıyorum hiç artık
sevfur3006 nazende17 çok saçma bir sistem doktor bu haftadan sonra dönmez diyor bir diğeri 41 e kadar bekle diyor
atauras 4eylülde planlı sezeryan doğumum var dualarınızı bekliyorum rabim hepimizin yardımcısı olsun son iki 🤲🩵🌸
Yaradanisterse atauras su gibi geçsin inşallah yaradan sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
Ayla53 12 gün gösteriyor ara kasılma bel ağrısı vurup geçiyor dinlenince uzanınca geçiyor Bilmıyorum ne zamn gelecek çok sıcaklardan bunaldım kilosu 300 kilo kuzum olacak Allah’ın izniyle 💕❤️🥰
busrarencber nazende17 8 eylülde kontrolüm var büyük ihtimalle o gün planlama yapıp gün verir diye düşünüyorum
ssaayz Yaradanisterse 26 gün var benimde, hazırlığım çoğunlukla hazır ama eksikliklerim var, isim konusunda bizde tam karar vermedik, çatı muayenesi olmadım 2.doğumum sezaryen olacağım.
Yaradanisterse ssaayz valla 20 den geriye düşünce ben bir değişik oldum 26 da daha var diye düşünüyordum inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alın