bymiraymom eylusssss activating labor zaten 7 dakikalık falan ardından da biraz dinlenip ördek yürüyüşü yapıyordum 2-3 dk kadar
Tortilla eylusssss bacak agrısı bacak arası ağrısı bel ve sırt var baska yok. Nst de 180 olmus gece gelebılır dedı doktor ama daha gelmedı🥲
eylusssss Tortilla yaaa hadi inşallah hayırlısıyla gelsin. Hareketleri nasıl peki güçlü hissediyor musunuz ben dünden beri çok güçlü hissetmiyorum hafif
Tortilla eylusssss hareketler aynı bıraz daha azaldı ama ordan oraya kayıyor hala el kol dayıyor. Buyudugu ıcın ama altıma bıcak saplanıyor gibi oluyo hareket ettıkce🥲 sizin oyle agrınız varmı
derya1108 eylusssss Son 6 benimde 🙈 dün geceden beri hafif bel ağrısı var arada regl aprısı gibi ağrım oluyor onun harici bende de bir şey yok 😢 yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek 🤷🏻♀️ Sanırım eylül bebişleri biraz nazlı 👯
sedaanur16 sevfur3006 yaa benimde öle son 9 ama hala dönmedi döner mi bu saatten sonra bilmiyorum sancılarımı beklemeye karar verdimm ya siz
eylusssss cicekligunler2332 38 den itibaren yapıyor doktorlar değişiyor bence ama çok nadir eğer normal doğumu beklemiyorlarsa 40 a kadar bekletmiyorlar