Kelebekkkk34 artms ben de ilk başta sadece aret bey baksın isterdim ama hande hoca var aşırı tatlı bi kadın sürekli ona bile gitsem artık yadırgamam yani hem de çok bilgili. Ben de pcos vardı eşimde de sayı azdı. Sadece yumurtaları hazırlamıyolar hormonları da hazırlayıp öyle opu ve transfer yapıyolar ben çok memnun kaldım bilgilerinden dolayı. Sorunumuz seninle aynı değil ama inşallah senin de herşey yolunda gider. Tek sorun ücret olarak gerçekten baya para gidiyo sgk anlaşması olmadığı için en ufak ilacı bile ücretli alıyosun sürekli opu olcaksanız masrafınız ağır gelebilir
artms Kelebekkkk34 inşallah bizede iyi gelir. Artık o kadar denemeden sonra fiyatlara alıstik malesef
artms Pinkoloji yaş önemli ama sizin yaşınizda da çok güzel gebe kalanlar var sizde onlardan biri olabilirsiniz umudunuzu yitirmeyin
artms kilicoz valla herkes farklı birşey diyo ben bahçeciyede gittim İstanbul’a hiç boş yumurta cikmiyodu orda iki deneme yaptım ard arda altı yumurta görünüyordu beş tanesi boş çıktı ve iki toplamada da sadece birer yumurta toplandı onlarda döllenmedi doğru düzgün açıklama bile yapmadılar. Kime nerenin vesile olcagini bilemiyoruz malesef
kilicoz artms ben izmir bahçecide yaptırdım boş yumurta olayı bnde aret bey de oldu yeme düzrnimi vitaminlerimi değiştirdim belli bi süre dha kullandım şükür 6 yıl 9 opu 6 tranfer sonrası kızıma kavuşmama sayılı günler kaldı darısı isteyip bu yolda mücadele eden kardeşlerimin başına
herseyguzelolacak6 artms 31 yasında hoca bisey dememiş zaten çok düşük Amh kilerde bu tür sorunlar çok sık oluyormuş malesef yumurtanın boş çıkması döllenmemeis kalitesiz çıkması veya hiç büyümenwsi gibi durumlar
Miniminibirler kilicoz canım bahçecide bağışıklık için hangi ilaçları kullandılar? Benimde bağışıklık testim yüksek çıktı bana doktorum leucostim iğne, deltakortıl hap, makrofaj aşısı uyguladı ama yine de yeterli gelmedi mi diye düşünüyorum
kilicoz Miniminibirler intralipit serum en az iki gün önce uyulanmalı bn öyle yaptırdım bazı merkezler tranfer le aynı gün gün yapıyorlar bu doğru değil serumumun etkisi 24 saat sonra oluşuyor bu önemli drm aynı gün demişti ama bnm artık son şansım dı o yüzden hiç riske atmadım araştırmalarım bu yöndeydi çünkü ve ve prednol 4 mg bağışıklık için başka bişi kullanmadım cnm
Miniminibirler kilicoz anladımm benm doktorum serum vermedi de makrofaj uyguladı. Belki bu defa serumu ben de sorabilirim