artms Aret hocaya gidip yumurtası az olup hapla tedabi gören var mı olumlu mesajlarınıza çok ihtiyacım var😢
Pinkoloji artms arkadaşım onda hamile kaldı , 40 yaşında 2 senede toplamda 3 tane yumurtası toplanmış. 2 si 3. Gün 1i 5. Gün embriyosu. İki yumurtalıkta da kist olduğu için başka çıkmamış.. transfer sonrası ikisi de tutmuş. Şimdi 29 haftalık hamile ikizlere 😍 hayat sürprizlere gebe.
Pinkoloji artms bu arada kaç yaşındasın.. yumurta sayısı önemli ama kalitesi çok daha önemli bu süreçte. Benimde bu ay toplamda 4 tane yumurtam çıktı, hep mi böyle olacak hiç bir fikrim de yok
herseyguzelolacak6 artms arkadaşım 3 kez kendisinde yumurta toplattı 0,1 Amh ile malesf hepsinde de yumurtalar boş çıktı 1 kere iğne 2 kere hapla denediler hatta sonuncusunda 4 ay diyetisyenle beslenip öyle toplatmıştı ama yine boş çıkmıştı şu an 1 senedir tamamiyle bıraktı ama gene de kalamadı
artms Pinkoloji ya ne güzel ☺️☺️ peki hep hap mi kullanmis doktor çünkü rezervi az olanlarda hap kullanıyo genelde iğne kaliteyi bozuyor diyo
Pinkoloji artms hiç fikrim yok canım. Ama mucize yaratmış o kesin. Toplamda 3 yumurtası çıkıp ikisinin tutması mucize cidden
artms Htc2725- ya aslında mantıklı geldi ama şöyle benm çok denemem var ve kaliteli yumurta elde edemiyoruz doktorda iğneler kaliteyi düsurebilir az yumurtasi olanlarda ben hap kullanıyorum daha kaliteli olması için dedi. Bende hep iğne kullandım hapla neden olmasın dedim bu yüzden ona gittim zaten. Bır de gluteni kes dedi dikkat ediyorum işte bir kaç aya gitcem galiba
artms Pinkoloji ben otuz yaşındayım bir kaç kez denedim ama olmadı yumurta kalitesi kötü deniyor. Aret hocaya gittim gluteni tamamen kes dedi. Zaten cok kötü beslenen biri deilm ama daha dikkat ediyorum. Bir de hoca dedi yumurta kaliteni iğneler de bozuyo olablir bu yüzden tamamen hapla denicez dedi. Bende farklı bir yaklasim olduğu için denemek istiyorum açıkçası. Sonuçta igneyle olmadığı ortada. Sen kaç yaşındasın benimde beş altı tane çıkıyor boş yumurta da çıktı. Yumurta sayısı çok değişmiyor bence aşağı yukarı bı eksik bı fazla olur
Kelebekkkk34 artms aret hocaya güven canımm gerçekten işinin ehli ve kişiye göre tedavi uygulayan bir insan. Hande hanım ve aret bey sırayla baktılar bana ikisi de çok tatlı ve çok bilgililer yanlış bi tedavi uygulayacaklarını hiç sanmıyorum. Benim ilk denemede çok şükür tuttu 10. Haftaya giriyoruz. Sizin de ilk denemede tutar insallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Pinkoloji artms canım benim gençsin, olacak merak etme. 1 tane kaliteli yumurta yetiyor. Aşkım ben 39 yaşındayım, benim durumum vahim 🫣
artms Kelebekkkk34 ay ne güzel ya maşallah. Sizde sorun neydi acaba. Aslında ben sadece aret hoca baksın istiyorumda yoğunlukta başkasıda bakabilir dendi.
artms herseyguzelolacak6 Allah Allah neden öyle oldu ki ya hoca ne demiş bu tedavilerin sonucunda ve yaşı kaç
Kelebekkkk34 artms ben de ilk başta sadece aret bey baksın isterdim ama hande hoca var aşırı tatlı bi kadın sürekli ona bile gitsem artık yadırgamam yani hem de çok bilgili. Ben de pcos vardı eşimde de sayı azdı. Sadece yumurtaları hazırlamıyolar hormonları da hazırlayıp öyle opu ve transfer yapıyolar ben çok memnun kaldım bilgilerinden dolayı. Sorunumuz seninle aynı değil ama inşallah senin de herşey yolunda gider. Tek sorun ücret olarak gerçekten baya para gidiyo sgk anlaşması olmadığı için en ufak ilacı bile ücretli alıyosun sürekli opu olcaksanız masrafınız ağır gelebilir
herseyguzelolacak6 artms 31 yasında hoca bisey dememiş zaten çok düşük Amh kilerde bu tür sorunlar çok sık oluyormuş malesef yumurtanın boş çıkması döllenmemeis kalitesiz çıkması veya hiç büyümenwsi gibi durumlar
artms Pinkoloji yaş önemli ama sizin yaşınizda da çok güzel gebe kalanlar var sizde onlardan biri olabilirsiniz umudunuzu yitirmeyin
kilicoz artms artms ben gittim ve çok para gitti 2023 de 3 opu 1 tranfer oldum ve negatif di ilk opu da 1 yumurta aldı döllendi bölünmedi 2.opu da yumurta boş çıktı 3.de 3 yumurta oldu 3 tanesi de 3.güne geldi tranfer oldum maalesef negatif oldu bnm bir de bağışıklık sorunum varmış emrioları vicudum red ediyormuş o zmn sormuştum ona onun için hap veriyoruz demişdi bu organ nakilleri sırasında verilen ni hapmış red etmesin diye ama maalesef işe yaramayn bi hap oldu bn de bahçeci ye 2025 eylül de başladım tedavi ye doğru zmn ve yumurta görmeden dr iğneye başlamadı bi süre dha kullandırdı iğneyle 5 yumurta topladı 4 döllendi 2 tane 5.güne geldi tranfer oldum şuan 35/3 hamileyim aret hoca çok yoğun tedaviye başladığında çok göremiyorsun ve randevu saatleri hep şaşırtıyor çok bekliyorsun ⅘ yumurta görünüyorsa opu opu olup eziyet çekip para kaybetmekden se iğne ile büyütük tek sefer de yumurta toplatmak daha mantıklı bnce şuan bi opu ne kadar oldu kim bilir tek yumurta gözüküyor sa evet hap mantıklı ama ⅘ tane veya daha fazlası için hap yetersiz kalıyor
artms kilicoz valla herkes farklı birşey diyo ben bahçeciyede gittim İstanbul’a hiç boş yumurta cikmiyodu orda iki deneme yaptım ard arda altı yumurta görünüyordu beş tanesi boş çıktı ve iki toplamada da sadece birer yumurta toplandı onlarda döllenmedi doğru düzgün açıklama bile yapmadılar. Kime nerenin vesile olcagini bilemiyoruz malesef
Miniminibirler kilicoz canım bahçecide bağışıklık için hangi ilaçları kullandılar? Benimde bağışıklık testim yüksek çıktı bana doktorum leucostim iğne, deltakortıl hap, makrofaj aşısı uyguladı ama yine de yeterli gelmedi mi diye düşünüyorum