Deniziimmm Bende yazlıkçıyım orda YouTube'de Esengül hanımın videolarını izledim hamiş hastaları ile diyoloğu şahane Eylül 10 olmasaydı yaza gelseydi giderdim kendisine 😊👍
Banu84 Zeynoveannesi harika bir doktor 2018 ağustos ayında oğlumu aldım kucağıma esengül hanım doktorum eşim doğuma girdi bu salıda yine doğuma giricem kızım olacak inşallah
Burcuglten Merhabalar,Yaşam da Esengül Hanıma doğum yaptırmış bir annemiz var mı acaba..Doğumda kendi doktoru olunca ne kadar alıyor acaba hastane.
Cemremila Minnosmelek evet 1 hazirana kadar 4 bin sonra zamlanacak demişlerdi bende bekliyorum zam olursa yazarım
Birannebirbebek14 Salı günü doğumum var seçeceğiniz odaya göre değişiyor normal oda yarı suit oda 4500 suit oda 4900
Seyyydaazehra Birannebirbebek14 bende yaşamda yapacağım 4 bin tl biliyorum odalardan ayrı extra bir hizmet mi var acaba bayağı fark var
Birannebirbebek14 Seyyydaazehra eğer normal oda seçtiyseniz 4000 tldir onu yazmamışım odaların sadece büyüklükleri değişiyor otel odası gibi
Seyyydaazehra Birannebirbebek14 teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin🌸 doğumdan sonra müsait olursanız paylaşabilir misiniz hastane yorumlarınızı
Cemremila Seyyydaazehra Seyyydaazehra aynen ne gerek var tatile gitmiyoruz ya refakatçi gelende uyumasın ne yapalım 🙈