eaydin1 ekinci7227 perşembe verdim cumartesi verdim pazartesi veremedim yarın vericem betanın durumuna göre gidicem doktora yoksa ertelicem
ekinci7227 eaydin1 benimki cuma günü 126.4 çıktı canım bugün 5 gün oldu doktor aldı işte sonuç düşmedi düşerse yazarım inşallah seninki nasıl ilerledi peki
eaydin1 ekinci7227 bende perşembe verdim kan reglime 3 kala 126.7 cıktı cumartesi bir daha verdim 324.81 cıktı birdaha veremedim yarın anca verebilirim
ikibebislimom erkekcocukannesi merhabaa bende 24 temmuz bi oğlum var 3 yaşında bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz korkuyorum da bi yandan🥹🥹🥹
busraa_30 erkekcocukannesi 31 Temmuz benimde çok erken öğrendim ben ya daha adetim yeni geçti testler de pozitif çıktı bthcg de pozitif ama bende belirti yok bulantı halsizlik uyku filan hiçbir şey
gamzebalkrz tugcebaby1 evet ilk gebelik inşallah sizde duyarsınız amh benim 0.91 di doğal yolla hamile kalman çok zor demişlerdi 6 ay içinde kaldım 🥹
tugcebaby1 gamzebalkrz ikinci gebelik benımde ilk cocugumds tüp bebek yaparsın dediler doğal oldu buda cok şükür doğal kucağımıza almak nasip olsun