erkekcocukannesi esin08 cumartesi gitmiştim beta değerine bakmaya 12 bin küsür çıktı Vajinal ultrason baktı kese göründü herşey güzel dedi 10 sonra gel dedi de ben 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum
esin08 erkekcocukannesi hayırlısı olsun inş bende de var bi oğlan sizde de var sanırsam :) Allah gönlümüze göre versin inşallah 🫠
smgaktn erkekcocukannesi şuana kadar iyiydim açık kahve lekelenme gördüm az önce randevumu erkene çekip yarına aldım mesai dışı buldum inşallah bakarlar
ekinci7227 erkekcocukannesi cuma günü bat günü yani Beta 126 çıkmıştı hafta sonu girdi araya bide bugün kan verdim işte sonuç düşmedi daha kaç oldu bilmiyorum
limonita 35pln ayyy bizim ayniymisss gittiniz mi doktora ben gecen cuma gittim karin ultrasonla keseyi gordu ama icini goremedik. Yarin icin cagirdi tekrar vajinal ultrason yapicam dedi 🥹
smgaktn melekvebebek ben kan vermeye gittim orda pozitif çıkınca en erken bulabildiğim randevuyu aldım 10unda gideceğim henüz gitmedim bende
ekinci7227 eaydin1 ben bugün gittim canım bişey goremedi daha beta verdin mi sen sonradan ben bugün verdim çıkması hâlâ cuma vermiştim bide bugün
ekinci7227 eaydin1 sonucum çıkmış canım 359,5 iyimi yükseliş acaba 28 Ağustos 126,4 tü 1 Eylül 359,5 2 katı artma olmuş mu acaba
eaydin1 ekinci7227 perşembe verdim cumartesi verdim pazartesi veremedim yarın vericem betanın durumuna göre gidicem doktora yoksa ertelicem
ekinci7227 eaydin1 benimki cuma günü 126.4 çıktı canım bugün 5 gün oldu doktor aldı işte sonuç düşmedi düşerse yazarım inşallah seninki nasıl ilerledi peki