kf07 Mkaya evet ben yurt dışında yapıyorum ve bizim burada 11-14 haftaya kadar yapılmalı ense kalınlığı vs ölçülüyor perinptoloji mi ne deniliyor oradaki doktor erkek tahmininde bulundu kendi doktorumda erkeğe benzetti cuma günüde netleşir inşAllah 🥰🧿
pembeniz umutluanneadayi hadi bakalım 🥰hayırla sağlıkla gelsinde başka bir şey istemiyorum biraz nazlı bu bebişim
kader_00_ Mkaya bizde 13+4 haftalığız teyzesii ama henüz cinsiyetimiz belli değil görenler sende kız annesi tipi var diyor aaayyy inşaalllaaahhh 😍 14. Haftada doktora gitsem acaba cinsiyetimizi söyler mi
sillaaa Mkaya 16+6 haftalık hamileyim dün erko olduğunu öğrendim🥹 ama ismi yok çocuğun erkek ismi bulamıyorum 😂😂
Mkaya sillaaa kesinlikle erkek ismi beğenemiyorum ben de bu aralar kıvanc ismine biraz yakınım eşim de eymen de ısrarcı diğer beğendiklerimde yakın cevremde var 😂
nrslkaya bsraM2 benim de ikiz 12+3 birini net gördü diğerini haftaya söyleyim dedi inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza size tam ne zaman söyledi
Aybix Mkaya aynen öyle vallahi bu uygulama psikolojimi de etkiledi 🤭😅 doktor yüz de yüz demesine rağmen detaylıyi bekliyorum ben
umutluanneadayi pembeniz benimde kızım zorbalıyor üstüne çıkıp çıkıp iniyor 😅 doğunca nasıl olacak bilemiyorum