Mkaya 15+2 deyim çok heyecanlıymış cinsiyetten sonrası bir alışveriş aşkı düşüyor insana sizler neler yaptınız basladınız mı 🥳
umutluanneadayi Mkaya 16+1 oğluşum oluyor kesin olarak 🫠❤️ alışverişe 28den sonra başlarım beşik bebek arabası sallanır ana kucağı var sadece kıyafet alacam 🫠
ayseak_ Mkaya bende 15 haftalık gebeyim ama daha öğrenmedim cinsiyetini haftaya gideceğim inşallah öğrenirim cinsiyetini ama erkek hissediyorum bende
gecekusu29 Mkaya ben de 15+2 yim cuma günü gideceğim daha belli olmadı🥲bi kaç bi şey aldım ama ayıcıklı vs tek renk olmayınca biraz erkeğe kayan ufak alışveriş yapmışım😁kız olursa herkes şok olur normalde kız istiyordum ama aşırı erkek hissediyorum
kader_00_ Mkaya bizde 13+4 haftalığız teyzesii ama henüz cinsiyetimiz belli değil görenler sende kız annesi tipi var diyor aaayyy inşaalllaaahhh 😍 14. Haftada doktora gitsem acaba cinsiyetimizi söyler mi
zeynepim__ umutluanneadayi ya merak ettim benim bir kızım var şimdi tekrardan hamileyim hani acaba gerçekten bulantını ya da kes şekli cinsiyetin alakası var mı çok merak ettim yani istiyorum bu sefer de bir oğlum olsun tabii ki de öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun farketmez ama hani istiyorum bir oğlum olsun artık çocuk yapmak istemiyorum çünkü çok zor geçiyor hamdiye
umutluanneadayi Mkaya 12. Haftada belliydi bugün gittim kesin dedi detaylıya da girince tamamen kesinleşir diye düşünüyorum🥰
bsraM2 Mkaya değilmişme ihmali var bacım bana da ki doktor erkek dedi ikiz gebelik ikisi de erkek dedi dün bi kız bi erkek dedi 😁😁🦦
pembeniz @Mkaya @umutluanneadayi kaçıncı haftada kesinleşti, benim şuan 10+1 12.haftada kontrole gidicem söylemez büyük ihtimalle 🫠
umutluanneadayi pembeniz 12+2de erkek denildi ilk kızımı da bu doktor bilmişti 12. Haftada o yüzden emindim erkek olacağına 16. Haftada kesin başka doktora gittim kesinleşti
nrslkaya bsraM2 benim de ikiz 12+3 birini net gördü diğerini haftaya söyleyim dedi inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza size tam ne zaman söyledi
pembeniz umutluanneadayi baya erken öğrenmişsiniz maşallah, bende oğlumu 15+6da öğrendim bakalım bu miniği ne zaman öğreneceğiz 🥰
ayseak_ Mkaya benimde eşim erekek görmüştü rüyasında hayırlısı olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Mkaya gecekusu29 ben de kağıdı görene kadar kız hissettim çok çok emindim erkek çok süpriz oldu bana 😂
kf07 benimde 13 haftada %70 erkek denildi detaylıda, aynı gün kendi doktorumda erkeğe benzetti cuma günü tekrar kontrolum var netleşir diye düşünüyorum