mrym1453 Cumartesi regl tarihim testlerim böyle çıkıyor var mı yok mu emin olamıyorum çok stresli bir durum
pimpirikliana Mervedd06 bende kan vermek için diğer ay gittim Dr üç dört ay dene öyle dedi ciddiye almadı çok
mutluuuannemmm pimpirikliana yaa ben regl olmadan önce gittim 2 tane var dedi sonra regl iken gel dedi hormon testleri yaptı çok şükür temiz çıktı onlar regl olana kadar bende 1 hafta soğan kürü içtim ama adetken alttan bakmadı ilaç yazdı 3 ay sonra gel dedi yani 3 paketi bitircem şuan 1 kırım bu hafta bitiyor bakalım inşallah olur 3 ayın sonunda🥲
pimpirikliana mutluuuannemmm inşallah 🙏 doğum kontrol ilacı mı yazdı Dr bana bişey vermedi kendi geçer dedi 🫠
mutluuuannemmm pimpirikliana evet Yazz ilacını yazdı onları adetle atarken başka kist oluşumunu engelliyormuş o sebepten verdi
SelinAden Öncelikle başın sağolsun. Çok erken daha vücudun kendine anca gelecektir eğer 5 aylıktan sonra doğum yaptıysan. Ben 6 aylık ölü doğum yaptım bir buçuk sene sonra hamile kaldım. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere ❤️
pimpirikliana Mervedd06 bende bugün regl oldum canım. Senin kullandığın takviye var mı? Yumurta geliştirici filan
Mervedd06 pimpirikliana ay yok valla beraber araştırıp bulalım bişeyler soğan suyu falan okudum ben 😇
pimpirikliana Mervedd06 ben bu ay beş gün soğan suyu yaptım basit kistim var onun için. Bi de demir multivitamin d vit ve yumurta geliştirici İnofolic combi hp kullanıyorum canım 🫠Adet bitimi tekrar beş gün soğan kürü yapacam inşallah hamile kalmaya etki eder mi bilmiyorum ama içini temizliyor insanın acayip akıntım oldu kullanınca