Mervedd06 Ah çok üzgünüm ovulasyon testi ile takip etmiştim ama olmadı regl oldum :( Haziranda erken doğum sebebiyle kaybettim bebeğimi acaba hala hormonlarım düzene mi girmedi
pimpirikliana Mervedd06 bizim aynıydı durumumuz canım bende adet olucam hissediyorum beş günüm kaldı. Kayıptan sonraki üçüncü adetim olacak hemen olmayacak gibi hormonlarımız mı düzene girmedi anlamadım. Sağ yumurtalığımda basit kistim var belki de ondan olmadı benim
mutluuuannemmm pimpirikliana kist için doktor bişey önerdi mi kist kaç cm benimde basit kistim var 2 tane biri 3 biri 5 di adetle atarsın dedi aynı zamanda doğum kontrol hapı kullandırıyor 3 ay olası kist oluşumunuda engelliyormuş
pimpirikliana mutluuuannemmm bana hiç bişey vermedi iki Dr a gittim kendi geçer geçmezse de sorun değil dedi dört ay sonra kontrole gel dedi. Soğan kürü yaptım beş gün bu ay içtim ben 🫣Bir tane 3.9 cm dedi
mommymon pimpirikliana bende bu ay sadece 5 gün soğan suyu içtim acaba yeterli mi gelecek ay tekrar 15e tamamlamak için başlasak olur mu
mutluuuannemmm pimpirikliana yaa ben regl olmadan önce gittim 2 tane var dedi sonra regl iken gel dedi hormon testleri yaptı çok şükür temiz çıktı onlar regl olana kadar bende 1 hafta soğan kürü içtim ama adetken alttan bakmadı ilaç yazdı 3 ay sonra gel dedi yani 3 paketi bitircem şuan 1 kırım bu hafta bitiyor bakalım inşallah olur 3 ayın sonunda🥲
Mervedd06 pimpirikliana normalde yarın olmam gerekiyordu bu sabah oldum acaba diyorum kadın doğuma gidip kan mı versem hormonlarım mı düzelmedi 5 aylık doğum yapmıştım . Onlarda ilk aydan olmadı diye ciddiye almazlar büyük ihtimalle
pimpirikliana mommymon hiç bilmiyorum çok yorum okudum herkes kafaya göre yapıyor bende beş yapabildim bu ayda beş yapıp bırakayım diyorum şifa olur 🙏 inşallah. Yaptığımda akıntım baya çoğaldı benim sizde de oldu mu. Lekelenme filan olmadı şükür
mommymon pimpirikliana çok az olmuştu ama 5gün az yapabildm sadece bir gün sabah akşam yaptım diğer 4 gün sadcee sabah içebildim
pimpirikliana Mervedd06 bende kan vermek için diğer ay gittim Dr üç dört ay dene öyle dedi ciddiye almadı çok
birumut_ Mervedd06 ay keşke eşimde öyle diyor ama ben umudu kestim skdmdmdk dpo 9 10 da negatif gördüm
birumut_ Mervedd06 bacım seni bilmem de bebek olana kadar benim sağlıklı bir psikolojim kalmayacak Allah yardımcım olsun ckdmfmcmf