Kubrakocerrrr Kızlar Merhaba bugün klomene başladım haftaya kontrol e gitcem sizler ilaç bittikçe tekrar yenisini alıp kullandınız mı ben ilk defa olduğu için pek bi bilgi sahibi değilim ve ne kadar sürede hamile kaldınız?
Serifeavci Kubrakocerrrr ilk seferde hamile kaldım insallah kalırsın pko vardı bir de bende... Klomen 5 gün kullanıyorsun... sonra doktor şu günler gal diyor yumurtam büyümüş mü bakıyor. Büyüdüyse çatlatma iğnesi veriyor. Şu günler iliskiye gir diyor
bicirinannesi Kubrakocerrrr merhaba canım. Sanırım kişiye göre doktor belirliyor kullanımı. İçinde 10 tane var ben sadece 5 gün günde 1 tane kullandım. Ve o ay çok şükür hamile kaldım. Şimdi 21 haftalığız. Darısı sana ve isteyen herkesin başına inşallah 🤲🏻☺️
BirVeraAnnesi35 Kubrakocerrrr Ben ilk kullanımımın ardından hemen hamile kaldım inş sendede aynı şekilde tepki verir ama bir seneye yakın deneyende var
Aybuk Kubrakocerrrr iki kez kullandım iki yani yaklasık gerçekten de yumurtalar üzerinde etkili oldu ama ben bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım ((: kısmet yani kullan en azından için rahat eder
Mihra Kubrakocerrrr klomen 5 gün kullanmnlk bi ilaç canm kullandktan snra doktor gün verio seni çağrp yumurtana bakması lazm büyümesine
Poncikpandaa Kubrakocerrrr yok bana direk 6 aylık ilaç verildi eger 6 ayda hamile kalamasaydim tup bebek tedavisine baslanilacakti Allahin isi tam son ay hamile kaldim😊 ben hollandada gordum tedavi turkiyeyle ayni olmaya bilir belki bu süreç.
Kubrakocerrrr Serifeavci Gözünaydın canım beni de bir hafta sonra çağırdı demek ki bakmak için teşekkür ederim 😊
Kubrakocerrrr bicirinannesi Gözünaydın Canım😍 benim ilaçta 10 adet ama sabah akşam kullanmamı söyledi umarım en yakın zaman da bana da nasip olur🙏🏼
bicirinannesi Kubrakocerrrr inşallah canım benim hayırlısıyla 🤲🏻 Evet bazı doktorlar sabah akşam veriyor. Ben tek sabah kullandım. Ve sağlı sollu yumurta oluşmuştu 😂doktor ikiz bile olabilir dedi ama TEK’i gelişip çatladı. Çok şükür 🤲🏻
Kubrakocerrrr BirVeraAnnesi35 Gözünaydın canım.. Sağlıklı olsun da doğru zaman da geç olsun canım benim ilk bebeğimde düştü o yüzden daha da zor şuan benim için yine aynısını yaşamayım da beklerim sorun değil
BirVeraAnnesi35 Kubrakocerrrr teşekkür ederimm 😊kesinlikle sağlıklı olsun erken yada geç hiç önemli değil. Önemli olan anne adayının psikolojisinide hiç bozmaması gerçi demesi kolay ama kendini strese hiç sokma inş mutlu haberler duyarsınız 😊
Kubrakocerrrr BirVeraAnnesi35 Evet streste çok etkiliyor maalesef ama düşünmeden de olmuyor işte.. Rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin🙏🏼
SecilM Klomen kullanan arkadaşlarım. Doktor ne zaman veriyor bunu hangi durumlarda? Eşte biraz sorun olduğunda da veriyor mu. Yoksa bizden kaynaklanan problem olması yeterli mi?
BirVeraAnnesi35 SecilM benim adet düzensizliğim vardı ne yapsak belli bir süre sonra tekrarlıyordu düzensizlik oyüzden kullandım ben ilk kullanımımda işe yaradı hamile kaldım hemen
SecilM BirVeraAnnesi35 anladım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Bende pko görünümü var hafif. Adetlerim düzenli ama. Eşimde de biraz sıkıntı var. Klomen yetersiz kalabilir sanki bize bu yüzden
BirVeraAnnesi35 SecilM doktorunuz daha iyi bilir tabiki belli olmaz hiç belkide çok işe yarayabilir inş hayırlı haberler alırsınız🙏
SecilM BirVeraAnnesi35 iyi bir doktor bulsam bi 😔 geçen ay iyi bir profa gitmeme rağmen neredeyse ameliyat edecekti. O yüzden güvensizlik oluştu doktorlara karşı
Kubrakocerrrr SecilM Daha önce hiç düşük felan yaşadın mı canım.. Bende de hafif Pko var düşükte yaşadım o yüzden yazdı ilacı bugün başladım