Hulya00 esractn hımm burun tıkanıklığı da işte gündü idare ediyorum ama geceleri çok nefes almakta zorlanıyorum 😔
Hulya00 Beyazlale aminn valla yardımcımz olsun en iyisi tuzlu gargara ama işte oda pek can acıtıyor bide çözümü yok yine olacak
Lavanta01 Ayni ben, ne uyuyabiliyorum ne ev islerimi dogru duzgn yapabiliyorum. Tüm hayatimi etkiliyor. büyük bir şiringa almistim, onla tuzlu suyu cekip burnuma sıktım. Biraz akmasini acilmasini sagliyor. Tavsiye ederim.
Ruhsuz Hulya00 merhaba cnm doktora burun tıkanoklıgımı anlattım nazalnem diye damla verdı bilgin olsun
Lavanta01 Hulya00 evet malesef:( ama zaten tek kalici çözüm dogum yapmak. Bunu bi videoda docent soyledi.
edablbl Hulya00 benim daha ilk haftalardan başladı hem tıkanıklık hem kanama doktorum burun içi kurudukça tıkanır dedi serum fizyolojik yada deniz suyu alıp kullanablırsın dedı ikiside ilaç degil istedigin zaman sıkabılırsın dedi
Didemocak Hulya00 vicks diye yazılıyor netten bakabilirsin ben burnumun üst kısmına az sürüyorum sabaha kadar rahat uyuyorum rahatlatıyor benim burnumu naneli bir şey 😊
Oguzkagan65 Hulya00 benimde öyle 31 hafta oldu geçmedi tıkanıklık kuruluk gece nefes alamaz oldum yemek yerken bile tıkanıyorum 😔
Hulya00 Oguzkagan65 aynen al bendende o kadar bu aralar sıklaştı birde afedersin doluyo içi geceleri öyle kezaa
Deletedmom123 Hulya00 benim hem burnum tıkalı hem kanyor anneme sordum annem hemşireydı ebe idi beynın için iyi şu an hamıle oldugn içn normal bunlar dedı
Mucizem55 Bendede ayni durum var 16 haftaligiz ilk gunden beri tıkalı iki gundur burun bandi aldim öyle uyuyorum
Edzeaydgn Mucizem55 hamileliğinizi öğrenir öğrenmez mi tıkanıklık hissediyorsunuz siz de.Ben de hamile olduğumu öğrendim bir iki gün sonra başladı.Daha 6 haftalık olmadık tam ama çok sıkıntı.
Ersozburcin Hulya00 en doğru bilgiyi kadın doğumcun verir gibime geliyor. Belki kbb ye yönlendirir seni bence doktoruna danış.